Комисар Станимир Калоферов е преназначен на длъжност заместник-директор на Областната

...
Комисар Станимир Калоферов е преназначен на длъжност заместник-директор на Областната
Коментари Харесай

Смениха шефа на дирекцията на полицията в Пазарджик

Комисар Станимир Калоферов е преназначен на служба заместник-директор на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пазарджик, оповестиха от ведомството.

Той е на 38 години, от гр. Пазарджик, в системата на Министерство на вътрешните работи е от 18 години, като поредно е заемал разнообразни изпълнителски и управителни длъжности в 4-то Районното ръководство към Столичната дирекция на вътрешните работи, Районното ръководство в Пазарджик, Главна дирекция „ Борба с проведената престъпност “, Държавна организация „ Национална сигурност “, бранш „ Противодействие на икономическата престъпност ” в Пазарджик.

Последно заеманата от него служба е шеф на Центъра за профилирана подготовка на служители на реда в Пазарджик при Академията на Министерство на вътрешните работи. 

Досегашният заместник-директор комисар Георги Гайков е преназначен на длъжността шеф на центъра за образование на служители на реда. Той е в Министерството на вътрешните работи от 1994 година. По време на службата си е минал поредно през разнообразни изпълнителски и управителни длъжности, като е достигнал до Заместник шеф на Дирекция „ Жандармерия “- ГДНП и пълководец на Специализирания отряд за битка с тероризма. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР