Комисар Христо Терзийски, шеф на Национална полиция, коментира в сутрешния

...
Комисар Христо Терзийски, шеф на Национална полиция, коментира в сутрешния
Коментари Харесай

Комисар Терзийски разкри подробности около криминалните инциденти последните дни

Комисар Христо Терзийски, началник на Национална полиция, разяснява в утринния блок на Нова телевизия закононарушенията от последните дни в страната и дали се връщат мутренските години.

Във връзка с вчерашното показано ликвидиране на предприемач в Пловдив, Терзийски заяви, че към момента няма хванат причинител, само че организацията на полицията е сериозна. „ Като претекстове не сме изключили нищо, само че не откриваме съществени финансови взаимоотношения с негови сътрудници и близки, които да са довели до гибелта му. Не откриваме и интимни връзки, които може да се мотив за възмездие. Не изключваме версията, при която да е зародило случайно сдърпване “, изясни комисарят и посочи, че кучето на мъжа е било открито вързано, а това е можело да се случи единствено от неговите стопани. "Предприемаме всички дейности за разкриването на причинителите на такива закононарушения, не постоянно можем да се оправим за 48 часа. Понякога са ни нужни месеци и даже години. Пример е убийството на Георги в Борисовата градина в София. Всички знаят какъв брой време ни лиши, с цел да съберем задоволително доказателства, само че разкрихме причинителя ", съобщи Христо Терзийски.

По мотив побоя над журналиста Иво Никодимов комисарят заяви, че следствието на случая продължава. "При него е позитивно, че едно от лицата може да бъде разпознато. Неговите данни и показания ни навеждат на версията, че нападението е хулиганска демонстрация. Не изключваме и версията за опит за грабеж, само че просто зад Никодимов е имало наоколо различен жител и може да ги е уплашил ", изясни шефът на Национална полиция.

"Работим интензивно и по случая с нотариуските, само че сме затруднени все още, тъй като нападнатите дами към момента са в здравно заведение “, изясни той.

„ Призоваваме за помощ жителите, станали очевидци на случаите, тъй като въпреки всичко би трябвало да съберем доказателства, задоволително мощни за съд ", заключи комисар Христо Терзийски.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР