Комикът и блогър Sir Michael сподели в своя Туитър забавна

...
Комикът и блогър Sir Michael сподели в своя Туитър забавна
Коментари Харесай

Младеж поиска от НАСА да изпрати в космоса лошите животни и ето какво стана

Комикът и блогър Sir Michael показа в своя Туитър занимателна история. Младежът описа, че е написал писмо до НАСА с молба да изпращат в космоса провинили се животни като наказване.

При това блогърът твърди, че по-рано откривателите на галактическото пространство към този момент са правили сходни неща. Също по този начин той се поинтересувал, дали не имат намерение те да възобновят тази процедура.

Той също по този начин дал лист на отявлените негодници, които заслужават тази орис.

"Смятам, че това ще накара непослушните питомци да се отнасят към хората с почитание. Та, в случай че въпреки всичко вие се решите на това, аз има три идеални претенденти:

1 Скатът, който умъртви Стив Ървин (той би трябвало да разбере, че е постъпил неправилно).

2 Чайката, която открадна сладоледа от моята братовчедка през 2016 година (ще бъде мъчно да се откри точния провинен, само че можем да си изберем която и да е за наставление на останалите)

3 Стършелите

", написа Sir Michael.


Идеята на младежа бе оценена от мнозина консуматори в мрежата, които на смешка започнаха даже да дават свои разновидности.

Най-главното обаче е това, че писмото на шегаджията въпреки всичко получи отговор от НАСА.

По думите на учените, младежът се е заблуждавал и животните са били употребявани със напълно друга цел.

"Скъпи Майкъл, животните са били изпращани в космоса за биомедицински проучвания, чиято цел е било проучването въздействието на микрогравитацията. Ние в никакъв случай не сме правили това като наказване за непокорство. Ако искаш да научиш предходните стратегии на НАСА, апелирам, посети разделът "История " на уеб страницата ни ", пишело в отговора на НАСА.


За Майкъл обаче отговорът не бил задоволително безапелационен.

Младежът продължава да упорства, че животните би трябвало да бъдат депортирани от планетата за неприятно държание, написа Bored Panda.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР