Комикът и актьор Джон Клийз отвърна на критиците онлайн, след

...
Комикът и актьор Джон Клийз отвърна на критиците онлайн, след
Коментари Харесай

Комедиантът Джон Клийз се подиграва на критиците на неговата вирусна шега за Хитлер: „Никога не съм се опитвал да забавлявам простодушните`

Комикът и артист Джон Клийз отвърна на критиците онлайн, откакто стана вирусен за обява с смешка сравнявайки някогашния президент Тръмп с Адолф Хитлер.

Клийз показа обява на X Tuesday, в която изброява пет метода, по които „ Хитлер е за предпочитане пред Тръмп “, в това число, че Хитлер „ се е борил за страната си “, „ в никакъв случай не е употребявал телесуфлер “, „ написа свои лични книги " и " не беше огромен пълен мърляч ".

По отношение на Тръмп, Клийз даде единствено два образеца за това, че някогашният президент е превъзхождал Хитлер, в това число това, че „ не практикува геноцид “ и „ има по-хубава коса “.

Комикът и артист Джон Клийз отвърна на критиците онлайн, откакто стана вирусен за закачлив пост, сравняващ някогашния президент Доналд Тръмп с Адолф Хитлер. (Getty Images)

Клийз призна противоположната реакция към обявата си, която получи над 2,3 милиона гледания единствено на X. „ Бих желал да се извиня за последния ми туит “, написа той, добав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР