Коментарът е от профила на автора във фейсбук. Заглавието е

...
Коментарът е от профила на автора във фейсбук. Заглавието е
Коментари Харесай

Представлението на Гешев беше в стил "Цветан Василев" и "Васил Божков"

Коментарът е от профила на създателя във фейсбук. Заглавието е на " Дневник ".

 Гешев нападна Гешев нападна " лицето Бойко Методиев Борисов " и изиска оставката на Борислав Сарафов (видео)

Като изключим изцяло несъответстващите за един основен прокурор изявления от вида на " българският народ, който би трябвало да измете политическия отпадък ", и до болежка познатите ни пламенни послания за работата по закон, започващото веднага разграждане на олигархичния модел (сякаш Иван Гешев през вчерашния ден е бил назначен на управителна служба в прокуратурата и едвам в този момент може да инициира този процес) и самоидентифицирането с институцията (всяка офанзива против него е офанзива против прокуратурата), конкретиката в театралното зрелище на Гешев беше тъкмо в жанр " " и " ".

Важните неща, които подмятна и остави на публиката да разсъждава върху тях след спускането на завесата:

 Пламен Бобоков: За да оцелее, Борисов е подготвен да жертва Гешев Пламен Бобоков: За да оцелее, Борисов е подготвен да жертва Гешев

1. Преди месеци получил предложения за посланически пост в Турция или Израел, или вероятно за политическа кариера евентуално в партията на Бойко Борисов, които отхвърлил, след което към този момент поканата да си подаде оставката била съпроводена със закани за фамилията му и вадене на компромати. Не стана ясно обаче през кои тъкмо лица са били размахвани и моркова, и тоягата. Някакъв негов " другар от провинцията " беше упоменат с обръщение от Бойко Борисов. Член на Висш съдебен съвет му споделил да си подава оставката, тъй като имал семейство. Кои са приятелят и членът на Висш съдебен съвет?

2. Борислав Сарафов бил натискан да се обърне против Гешев , Сарафов пък натискал други прокурори, членовете на Висш съдебен съвет също били натискани, чул слух, че подписите в настояването на шестимата били събирани по лечебни заведения. Въобще паднало е огромно " натискане " на сякаш самостоятелни висши магистрати, кои поддали, кои не поддали.

3. Провел десетки диалози с политици, членове на Висш съдебен съвет и магистрати . Сигурно по този начин се слага началото на разграждането на олигархичния модел - като звъниш на " политическия отпадък " да видиш какво става. Звъннал на считана за другар политик-жена, очевидно от ГЕРБ, която била сюрпризирана от изявлението на Мария Габриел.

4. Учуден е от позицията на Движение за права и свободи, която до момента постоянно била кардинална. Досега е била постоянно в негова поддръжка, която очевидно е едно и също.

5. И най-после, от наблюдаващия прокурор по следствието " Барселонагейт " схванал, че Сарафов желал през медиатори това дело да бъде прекъснато, само че то скоро обективно не може да завърши. Преди време самичък Гешев беше споделил, че щяло да завърши скоро, в действителност към този момент трябваше да е.

В това изявление бяха изнесени данни за доста закононарушения. Изнеслият ги е отпред на институцията, която би трябвало да ги обяснява без значение и обективно.

Съмнявам се да има един човек с акъла си, който да има вяра, че каквото и да е от всичко това е даже покрай обикновено.

Започвам да се притеснявам, че никакви положителни решения не са вероятни.

 Министър Демерджиев: Гешев остави политиците да безчинстват и реагира, когато му посегнаха Министър Демерджиев: Гешев остави политиците да безчинстват и реагира, когато му посегнаха
Всичко, което би трябвало да знаете за:
Рубриката “Анализи ” показва разнообразни гледни точки, не е наложително изразените отзиви да съответстват с публицистичната позиция на “Дневник ”.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР