Коментар за novini.bg на проф. Владимир Чуков, известен арабист, университетски

...
Коментар за novini.bg на проф. Владимир Чуков, известен арабист, университетски
Коментари Харесай

Проф. Владимир Чуков за novini.bg: Путин сгафи ли като подари златни пръстени на лидерите на ОНД?!

Коментар за novini.bg на проф. Владимир Чуков, прочут арабист, академични учител и академик в региона на политиката на Близкия Изток и исляма.

На срещата на високо на водачите на Оперативно-наблюдателно дело в Санкт Петербург Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През подари златни пръстени на останалите осем държавни глави.

Ако западните политолози иронично разясниха този факт в светлината на творбата на Дж.Р.Р. Толкин „ Властелинът на пръстените “, то живеещата в Белгия блогърка от ирански генезис Ясмина Ломберт извежда различен акцент на акта. Тя изяснява протоколния гаф на съветския водач от цивилизационна позиция.



В своя туит тя извежда обстоятелството, че след даването на подаръка само беларуският президент Лукашенко си го е сложил на пръста. Бойкотът на златния пръстен от страна на болшинството от присъстващите,

Ясмина изяснява със възбраната на исляма на мъжете да носят златни пръстени. В края на своя постинг тя прибавя: „ Това е още един удар против Путин. “

От осемте мъже, отзовали се на поканата на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През шестима са мюсюлмани. Техните страни, а точно Казахстан, Азербайджан, Туркменистан, Узбекистан, Киргистан и Таджикистан са страни-членки на Организацията ислямско съдействие.         
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР