Коментар на , сириец, който живее в България и работи

...
Коментар на , сириец, който живее в България и работи
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Кога градските либерални гъби получават оргазми?*

Коментар на, сириец, който живее в България и работи за огромна интернационална компания. Той е известен анализатор, блогър и коментатор в обществените мрежи.

Когато Новак Джокович бе позорно и обидно недопуснат на Аустрелиън опън, градските демократични медузи си деряха ризите и злобно си трескаха главите у клавиатурите, с цел да пищят против " балканския индивид " и по какъв начин поради него щели да умрат милиони по света.

Когато обаче отгледаната от лесбийки Сана Марин, сегашен министър председател на Финландия, излиза да купонясва, макар знанието, че е била контактна с болен от коронавирус, нарушавайки личните й разпореждания за локдаун, градските демократични гъби получават оргазми, щото тя е от " нашите ".



Когато Путин се срещна с Ердоган преди няколко седмици, градските демократични рапони изпушиха от яд, лигите им потекоха и почнаха да изкарват картата за " мюсюлмански братя " на напред във времето, и ехидно да сочат с пръст по какъв начин Путин не може да е представител на православието ( какво общо има политически срещи с сходни съждения, един бог знае).

Когато преди няколко дни същият този началник на Мюсюлманските братя се срещна със Зеленски, градският демократичен зоопланктон мълчеше като гръмнат заек.

Когато Турция, натовски съдружник, нахлу още веднъж в Сирия с цел да бие кюрдите, градските демократични кукумявки не си отвориха човките, мълчат и за това, че Съединени американски щати също са окупирали 1/3 от страната, от която изнасят ресурсите й. Нахлуват където си желаят и когато си изискат, стига да има нефт и първични материали. Но другояче получават ментални диарии, в случай че друга страна нахлуе с цел да защищити етническото й население и си върне териториите, подарени от комунистическите й водачи.

Движението BLM се появи по сигнал по времето на Тръмп и незабавно задействал първосигналните главици на градските либерали, които героизираха негър наркопласьор, насочвал в предишното револвер против бременна жена. След Тръмп се случиха десетки сходни произшествия с чернокожи, само че демократичните към този момент са заспали. Иначе същите амеби по никакъв начин не им пука за африканците, употребата и децата в мините за колтан, да вземем за пример.

И ето. Убита е дъщерята на Дугин, който погрешно градските цитоплазми са го оповестили за идеолог на Путин, въпреки и единствената причина да е известен, е тъй като написа най-вече на британски, и демократичните лобоподи сияят от благополучие и се радват на гибелта на беззащитна жена, публицист. Радват се по този начин, както джихадистите се радват на убийствата за техните " дела ".

Няма по-големи лицемери от градските демократични плазмодии.

Деградирали, самозабравили се послушноци. Той няма морал, няма рационални доводи, няма поредност, няма нравственос, няма знания, той към този момент знае всичко и не му би трябвало да чете. Всичко при него е опростено. Реагира първосигнално, следва инструкциите. Но знаем какво има.

Има двойни стандарти и доста двуличие.Врещи истерично по сигнал, по този начин няма потребност да мисли или разсъждава,а единствено да ненавижда и пищи.

Просто гняс.

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР