Коментар на сириец, който живее в България и работи за

...
Коментар на сириец, който живее в България и работи за
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Просто сме заобиколени от крайности. Истерични крайности*

Коментар на сириец, който живее в България и работи за огромна интернационална компания. Той е известен анализатор, блогър и коментатор в обществените мрежи.

Помните ли по какъв начин АстраЗенека се лансираше необятно като най-надеждна ваксина, а доста мои другари се имунизираха с нея, оплаквайки се от съществени последици, с цел да може по-късно редица европейски страни да я махнат, дори забранят? Включително Дания, Германия, Франция, Нидерландия, Испания, Италия, след това последваха Ирландия, Тайланд, Исландия, Норвегия, та дори и България.

( https://www.google.com/.../european-countries-suspend-use... )

А дали знаете, че Пфайзер бяха санкционирани с рекордна в историята санкция за 2.3 милиарда $, поради незаконно пуснатото болкоуспокояващо Бекстра?



Е, по какъв начин хората да имат доверие на такива компании? Как очаквате хората да нямат въпроси или най-малкото терзания?

Поне трима мои познати и другари са оплакаха от получена пареза след имунизацията Янсен, а откакто потърсих, се оказа, че това е чест непряк резултат, въпреки и по публикациите да споделят, че се получава доста рядко.

И не си мислете, че съм антиваксър. Ако някой ме попита за съвет, бих го посъветвал да се имунизира, бих взел лист и хартия и нарисувал простичко, доколкото аз съм наясно или по този начин, както аз бих схванал с моя по-скромен мисловен капацитет, по какъв начин работят имунизациите и за какво аз се имунизирах, както и мои опасения, или странични рискове. И бих оставил решението за всеки.

Всички сме израснали в разнообразни среди, заобиколени от разнообразни обществени фрагменти, по тази причина няма по какъв начин всички да мислим еднообразно. Не е потребно и в никакъв случай няма по какъв начин да стане, противоестествено е.

Затова има толкоз отзиви. Може всички да са неверни, може всички да са верни според от случая.

Но хората имат право на въпроси. Имат право да имат страхове, когато събереш всички данни.

Затова се чудя на арогантността на някои, които желае да пратят еди-кои-си в Сибир, щото нямат неговото мнение. Когато искаш хората да се имунизират, значи си угрижен за тях. А не тъй като си презрян комплексар, който си пуска фотоси с дъмбели и къси панталони с цел да покаже какъв брой е фит, въпреки и да наподобява като камионджия по гащи в профил.

Като всички останали като него. Смятат, че като са се ваксинирали, към този момент автоматизирано стават от висшето общество на научните среди. Не знаят по какъв начин да обяснят какво е иРНК, не зная базови неща, само че са в предните редици на науката и на висшата класа хора. Не желаят да изясняват, а упрекват останалите в незнание, в конспирации, в липса на разсъдък. Елементарни комплексари.



И не, това не е в отбрана на другите хаховци - с чипирането и 5G антени. Просто сме заобиколени от крайности. Истерични крайности. В които хората сме въвлечени и би трябвало да станем от някоя от тях.

И не всички съперници на тези ваксини са антиваксъри. Напротив, множеството, които познавам са кардинално ваксъри. Не всички протестиращи в Европа са неимунизирани, в противен случай, това са имунизирани, които им писна от локдауни.

И прав е Джо Роугън. Преди всеки, който споделяше, че имунизиран може също да се разболее, бяха наказвани. Сега какъв брой имунизирани се разболяха? Включително и. И той се направи на болен. Всички помним празненството на Борис Джонсън  Борис Джонсън Борис Джонсън е английски политик - роден на 19 юни 1964 година в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е и по какъв начин на идващия ден анулира задължението да се носят маски. Всички помним английския министър на опазването на здравето да врещи пред нацията за локдауни и ограничения, единствено с цел да го заловен, че самият той не ги съблюдава и да подаде оставка. Налагат неща, които самите те не биха спазили. Както финландския министър. Както и доста останали.

И не, не е Ганя единствено. Нито канадският водач.

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР