Коментар на Петко Симеонов, социолог, популярен български учен, писател, политик,

...
Коментар на Петко Симеонов, социолог, популярен български учен, писател, политик,
Коментари Харесай

Петко Симеонов: България енергийно не трябва и няма да бъде в зависимост от един източник

Коментар на Петко Симеонов, социолог, известен български академик, публицист, политик, един от създателите на Съюз на демократичните сили.

По отношение на самата тематика за газа и зародили около нея въпроси, бих дефинирал положителната българска позиция по този начин:

" Предлагаме такава и такава стратегия, такива и такива периоди за цялостна диверсификация на газовите и нефтените доставки. България енергийно не би трябвало и няма да бъде според от един източник или от едно трасе за газ и петрол до еди-коя си дата!

До инструкции период ще задоволяваме потребностите си от газ и петрол съгласно завареното състояние и обективните благоприятни условия за неговата смяна.

Започнали сме изцяло преразглеждане на икономическите си връзки с РФ. Ще предложим своите заключения и оферти на Народното събрание.

Потвърждаваме, че заселилите се в страната жители на РФ и руснаци, както и тяхната благосъстоятелност, се употребяват с всички права на своя статус. Същото се отнася за всеки човек, живеещ на наша територия, както и за всяка частна благосъстоятелност. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР