Коментар на общинския съветник от „Спаси София” в СОС Борис

...
Коментар на общинския съветник от „Спаси София” в СОС Борис
Коментари Харесай

Общинският съветник Борис Бонев: Не философстваме във Фейсбук, а вършим реална работа

Коментар на общинския консултант от „ Спаси София” в СОС Борис Бонев във връзка на проведената офанзива против него от страна на десни политици и техни доближени медии по тази причина, че ще се бори за зам.-председателското място в Столичния общински съвет. Борис Бонев бе избран като „ изненадата” на локалните избори в София от анализатори и политици, защото той, като самостоятелен цивилен претендент, завоюва повече гласове, в сравнение с някои партии и техните претенденти.

„ Още преди да се закълна за консултант пред Нова Тв и други медии заявих, че ще се боря за зам. председателско място, тъй като единствено по този начин ще мога да вземам участие на председателски съвет. Това не е израз на някаква персонална кариерна упоритост, а битка от моята страна всички тези над 40 000 души, които застанаха зад моята кандидатура да получат съответно посланичество. На този председателски съвет се дефинира дневния ред на съвещанията и моето наличие е метод да подсигурявам, че ще мога да извършвам обещанията, които съм дал на гласоподавателите си.

Борис Бонев: Аз ще бъда гласът на софиянци в СОС

НИКОГА не съм водил договаряния с която и да е политическа мощ за поддръжка! И на ГЕРБ, и на Българска социалистическа партия, и на Демократична България просто заявих, че ще чакам поддръжка за зам. председателско място поради електоралната тежест, която нося. Не съм предложил нищо в подмяна, никой не е желал нищо в подмяна, не чух отвращение за сходна стъпка.

За да се случи избирането ми за зам. ръководител се постановат промени в Правилника. Тези промени няма да се случат поради мен, а поради желанието на всички влезнали в съвета за нов устав, в това число ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Демократична България. Ние сме подготвили лист с 28 страници оферти, а работната група има първо съвещание в петък. Днес пък имам среща с цивилен организации, които към този момент са съдили СОС за правилника му, с цел да обменим отзиви и хрумвания, какво може да се усъвършенства в работата на съвета, тъй че да стане по-прозрачен и отворен към жителите. Дали и какво ще бъде признато от тази работна група и по-късно от общинския съвет аз не мога да подсигурявам, само че знам, че тъкмо както ВИНАГИ до момента ще се боря за най-хубавия интерес на София и жителите ѝ.

И най-после, доста хора схванаха за мен и Спаси София около изборите, само че доста държа да им напомня, че от години, ние не философстваме във Facebook, а вършим действителна работа, която всекидневно усъвършенства живота на софиянци. Дори сега пиша мнение за Наредба на Министерство на регионалното развитие за пътната маркировка, с цел да можем да осъвременим нормативната уредба, а с това и сигурността на всички. Винаги дружно с екипа ми се желали РЕАЛНИ дейности, а не празно говорене. Препоръчвам на всички нароили се в последно време критици да се захванат с по-полезна активност в интерес на обществото, в сравнение с да търсят недостатъци на хора и организации, които неведнъж към този момент са се потвърдили и са водени единствено и само от публичния интерес!!!”
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР