Коментар на Дахер Ламот, сириец, който живее в България и

...
Коментар на Дахер Ламот, сириец, който живее в България и
Коментари Харесай

Дахер Ламот: Либералчета по цял свят ламтят за нови войни*

Коментар на Дахер Ламот, сириец, който живее в България и работи за огромна интернационална компания. Той е известен анализатор, блогър и коментатор в обществените мрежи.



В Иран се случи нещо, което единствено още веднъж сподели какъв брой са рискови демократичните кратуни по света.

Взе, че внезапно да им пука за дамите и забрадките. В Иран единствено. В Саудитска Арабия там не ги интересува, макар че обезглавяват постоянно дами и друговерци. В бунтовническите елементи на Сирия, където постановяваха със мощ и гибел никабите (забрадки, които демонстрират единствено очите), там също всичко е окей. Забрадките в Катар? В Кувейт? В Пакистан?

По дяволите, забрадките в Моленбек, Белгия, където са по-тежки и забулени от тези в Близкия изток, там също са ок.

Не че в Иран не трябват промени и по-голяма независимост на дамите ( които най-малко могат да си демонстрират косите за разлика от тези в С.Арабия, родината на бурките и никабите). Но не там е разковничето.



Проблемът ми е с отвратителното мазно двуличие на безмозъчните кръвожадни платени от НПО-та либералчета на Запад, които по команда още веднъж започнаха да излизат по улиците на Европа и Америка, с цветните им флагове и претенции за военна интервенция в Иран.

Заради забрадки на жена, кюрдка, която е умряла в безпределно съмнителни условия. Аз ви споделях десетки пъти, че война в Иран ще стартира с подстрекаването точно на кюрдските общности в Иран.

Но тези хора нито ги е грижа за дамите в Иран, нито за които и да е било дами по света. Излизат голи по прашки и приказват за женски права. Те се надигат по команда, искайки кръв и изпълнявайки поръчките на военно-петролните елити на Запад, чиято цел, както разбирате, е иранският нефт и газ да не попаднат при Китай, а да бъде разграбен, както бе в Либия, Сирия или Ирак. Повярвайте ми, възможна война в Иран ще докара до милиони жертви и потърпевши, за които тези сякаш подкрепящи женската идея изроди след това няма даже да пролеят една сълза. Те си извършват ролята и след това се крият с искания за други дела, ламтейки за повече войни и

чинно изпълнявайки поръчки на военно-икономическите хунти.

При това същите тези елити едно време изхвърлиха секуларисти като Мохамед Мосадък и Реза Шах Пехлави, които са поискали от западните компании да покажат какви количества точат и на каква база заплащат мижавите обещани проценти. Същите тези елити финансираха муджихадините в Афганистан и " умерените ислямисти " в Сирия. Сега внезапно се подсетиха за дамите в Иран. Само там.

В миг, в който светът се нуждае от някакъв разумен баланс, мир, съгласие, систематизиране на ресурсите, от усмиряване на голямото напрежение, либералчета по целия свят излизат по улиците и ламтят за нови войни, прикрити зад подправени и лицемерни дела.

И аз желая дамите да имат независимост в Близкия изток и на всички места, и аз желая чернокожите в Африка да имат по-достоен живот, и аз желая да се живее в по-балансиран и спокоен свят. Е, тия нещастници не желаят, сляпо си мислят, че са застанали зад някакви висши дела.

Поне при крайнодесните ги знаеш, че са лумпени и никой не им обръща внимание. Но при тези, сякаш борци за дела и идеали, те ги изваждат нескрито пред медии и облъчват всичко живо с ненавист, строят стени и разделения, прикрити под " величествени " лицемерни, подправени идеали.

*Заглавието е на редактора
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР