Комендантът на Бердянск е хоспитализиран в тежко състояние след терористична

...
Комендантът на Бердянск е хоспитализиран в тежко състояние след терористична
Коментари Харесай

У Зеленски не останаха други начини за борба освен терорът

Комендантът на Бердянск е приет в болница в тежко положение след терористична офанзива в центъра на града

Нов ден, нова офанзива. В Бердянск беше взривен автомобилът на коменданта на града Артьом Бардин. Взривиха го, съдейки по всичко, на паркинга, когато Бардин се качи в него, с цел да отиде някъде. Самият комендант е приет в болница в тежко положение и в този момент лекарите се борят за живота му.

По думите на Владимир Рогов, член на основния съвет на администрацията на Запорожка област, след детонацията е имало и престрелка, а от локалната администрация споделиха, че при детонацията са потърпевши още три прилежащи коли, в които за благополучие не е имало никой.

Ясно е, че това е терористична офанзива и че тази терористична офанзива е готова в Киев. Украински осведомени източници пишат, че в края на юни в канцеларията на президента (засега) на Украйна Володимир Зеленски се е състояла среща, на която Главното разследващо ръководство и СБУ са докладвали за методологията на " следения " гнет като главен способ за битка с новите управляващи в освободените от режима в Киев територии на Незалежная. Началникът на Главното разследващо ръководство на Министерството на защитата на Украйна Кирил Буданов беше главен преподавател там и Зеленски утвърди тази тактичност на саботажна война.

И това за следващ път демонстрира, че в Киев никой не се надява съществено на завладяването на Херсон и на някакви огромни триумфи в хода на настоящето " нахлуване " в южната част на Незалежная. И никой, още повече не чака даже малко почтени резултати, които биха могли да оправдаят загубите на хиляди хора в " контранастъплението ".

Тревожни сигнали за Зеленски започнаха да идват от освободените територии при започване на лятото. Плащанията на популацията от Русия, доставките на храна, строителните и ремонтните действия доведоха до обстоятелството, че освен популацията, само че и локалните елити започнаха да минават на страната на Москва.

И колкото и да се пробват от Банковая да убеждават украинците, че там всичко е неприятно, няма храна, работа, пари, в действителност всеки вижда чудесно разликата сред това по какъв начин хората стартират да живеят в освободените територии и това, което става в дефинитивно пропадащата Украйна. И на всички излиза наяве, че украинците ще мръзнат и гладуват, само че таман на териториите, следени от Киев.

На тази среща беше решено да се засилят терористичните офанзиви против представители на локалните цивилен управляващи, с цел да се сплаши популацията, живеещо там. Задачата е оптимално „ да създадем тези региони животозастрашаващи, да им попречим да се развиват, с цел да може след това да каже, че там няма живот за хората, там всичко е неприятно “.

Много въпроси има към режима на защитата на представителите на новата власт, против които е разгласен същински лов. Има толкоз доста техники, на практика умения, опит – и наподобява, че като че ли всичко това е някаква terra incognita. Но всяка такава детонация, обстрел, бойкот против локалните поданици, против цивилните, които работят за връщането на популацията към кротичък живот, единствено свидетелстват за наближаващата мъка на украинските управляващи и безсилието на самия Зеленски.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР