Комедийният актьор Димитър Рачков ще разкрие мръсните тайни на телевизията

...
Комедийният актьор Димитър Рачков ще разкрие мръсните тайни на телевизията
Коментари Харесай

Рачков ще разкрие мръсните тайни на телевизията на 1-ви април

Комедийният артист Димитър Рачков ще разкрие мръсните секрети на малкия екран в „ Забраненото шоу на Рачков ” на 1 април от 19 часа в Дома на културата „ Борис Христов ”.

След като видите това шоу, вие ще спрете да гледате телевизия. Ще спрете да си купувате прахуляк за пране и да търкате билетчета, тъй като „ Забраненото шоу на Рачков “ е комедиен моноспектакъл, който ще ви вкара в кухнята на малкия екран. Как се вършат новините? Лъжат ли ни рекламите? Какво работи продуцентът? Свършват ли в миналото сапунените сериали? Това са единствено част от въпросите, на които дава отговор един от най-обичаните шоумени в България Димитър Рачков, споделят създателите.

„ Забраненото шоу на Рачков “ е спектакъл-антидепресант, който подсигурява развлечение за цялото семейство. Посмейте се на цялата телевизионна машина, разобличена в едно шоу – от утринните блокове до холивудските екшъни, от „ Бай Брадър “ до прогнозата за времето, от готварските излъчвания до спортните излъчвания.

„ Забраненото шоу на Рачков “ е първото телевизионно шоу отвън малкия екран, което разкрива смешната страна на телевизионните продукции, вкопчени във безконечната битката за рейтинг. Искали ли сте в миналото да водите Новините? А да участвате в обичаната си телевизионна игра? „ Забраненото шоу на Рачков “ е интерактивен театър, който ви дава тази опция, пише trafficnews.bg. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР