Комедийна мистерия, ужасяващ трилър и български филм са сред новите

...
Комедийна мистерия, ужасяващ трилър и български филм са сред новите
Коментари Харесай

Нова селекция от български и холивудски заглавия очаква зрителите в А1 Видеотека през май

Комедийна тайнственост, отблъскващ трилър и български филм са измежду новите хитови попълнения в A1 Видеотека. През месец май феновете на ще могат да се насладят на доста нови заглавия и многообразие от жанрове, а най-актуалните попълнения са българската продукция с детайли на трилър „ Игра на доверие “, комедията „ Осмо възприятие 3: Това е Гъс “ и хорърът „ M3GAN “.

„ Игра на доверие “ е български филм на режисьора Мартин Макариев, в който се описват редом персоналните истории на щерка в сегашното и на нейната майка в предишното. За няколко десетилетия времената, в които всяка от тях изживява своята младост, се трансформират, обществото също. И двете обаче би трябвало да се изправят против насилието, скрито зад маската на положителните планове. Съдбите им са колкото разнообразни, толкоз и неразривно преплетени, а залогът е личната им независимост.
-->
Филмът е въодушевен от историята на известната актриса Яна Маринова и демонстрира по какъв начин една мощна жена може да се пребори с нормите на обществото и да не отстъпва пред тежкото си минало - тъй като човек няма власт над предишното, само че може да избере какво да запомни от него.

„ M3GAN “ е приказен трилър, който демонстрира рисковата страна на технологиите и по какъв начин ненадейно могат да се трансфорат във зложелател на индивида. Невероятната кукла с изкуствен интелект M3GAN е програмирана да бъде другар на детето и асистент на родителя. Тя слуша, следи и дава отговор като действителен човек, а с всеки идващ диалог се образова, с цел да стане най-хубавия покровител на децата. Когато експертът по роботика Джема взима куклата вкъщи, надявайки се да улесни виновната работа по развъждането на дребната си племенница, всичко звучи отлично. Малко по-късно обаче Джема и дребната Кади ще се срещнат с ужасяващата страна на M3GAN. Филмът носи настоящи послания за днешните технологии и по какъв начин хората все по-често ги избират пред същинската връзка с човек.

„ Осмо възприятие 3: Това е Гъс “ е комедийна тайнственост, основана по известния американски сериал на USA Network - „ Осмо възприятие “. Филмът е продължение на втората част от 2020 година и наблюдава следващото премеждие на престъпния съветник Шоун Спенсър и неговия другар Бъртън Гъстър, именуван Гъс. Докато тече скоростна подготовка за женитба преди раждането на бебето на Гъстър, двамата другари се впускат в опити да проследят отчуждения брачен партньор на Селин. Междувременно се случват няколко занимателни случки в типичния за екранната комбина жанр. Филмът е подобаващ за фамилна вечер пред екрана и ще провокира усеща на носталгия у всеки почитател на известния сериал.

С услугата Видеотека клиентите на А1 Xplore TV могат да се любуват на над 25 000 филми и сериали, както български, по този начин и задгранични. Видеотеката разполага с разнообразно наличие и висококачествена картина, а наличието се обновява непрекъснато. Технологията с изкуствен интелект разрешава на платформата да преценява предлаганото наличие по отношение на зрителските желания, предоставяйки най-подходящите заглавия на напред във времето.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР