Командващият Обединените сили на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей

...
Командващият Обединените сили на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей
Коментари Харесай

Беларуските войници тренират настъпление в Украйна

Командващият Обединените сили на въоръжените сили на Украйна генерал-лейтенант Сергей Наев заяви, че на територията на Беларус продължава неочакваната инспекция на войските, по време на която беларуските бойци упражняват нахлуване. Според командването на ВСУ:  " На територията на Република Беларус стартира ревизия на части от 2-ра мотострелкова дивизия на 1-ва танкова войска. По-специално, един мотострелков батальон и два танкови батальона получиха задачата да се придвижат в региони, граничещи с границата на Украйна ".

Както отбелязва Наев, " на собствен ред, на територията на Киевска област, на един от значимите държавни обекти на сериозната инфраструктура, бяха извършени учения с подразделения, които охраняват и пазят този обект. Координираните и ясни дейности на бранителите демонстрираха тяхната подготвеност за съответно противопоставяне при положение, че врагът се опита да превземе този обект ".

" Отработили сме детайлите за противопоставяне на неприятелски десант в региона на обект на сериозна инфраструктура – ​​нанасяне на огнево проваляне с минохвъргачни и артилерийски батареи, заграждане на съперника в пръстен, прекосяване на водно затруднение, отразяване на масирана офанзива на безпилотни летателни апарати и цялостно заличаване на съперника с всички налични средства “, сподели Наев, представен от украинския " Фокус ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР