Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов дава актуална информация

...
Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов дава актуална информация
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Командирът на ВМС за операцията по издирването на разбилия се МиГ-29

Командирът на Военноморските сили контраадмирал Кирил Михайлов дава настояща информация за издирването на „ черната кутия “ на изтребителя МиГ-29, паднал на 9 юни в морските води край Шабла.

Гледайте онлайн тук или на във Facebook:



Днес беше възобновена интервенцията по търсене на остатъци от машината. Търсенето беше прекратено при започване на седмицата заради влошените метеорологични условия.

Контраадмирал Кирил Михайлов съобщи, че интервенцията по търсенето на падналия изтребител е стартирала неотложно след нещастието. Операцията по издирването на майор Терзиев е траяла до 10 часа на 10 юни, когато е станало ясно, че той не е можело да бъде открит.

Стартирал е идващ стадий на интервенцията по издирването на останките. Открити са елементи от самолета, които са извадени от водната повърхнина и предадени на Военна прокуратура, която е почнала следствието. Тогава е открит и биологичен материал.

В интервенцията са взели участие общо 260 индивида и 21 индивида от гранична полиция.

През това време е изработен разбор на събраната информация, с цел да се дефинира с по-голяма акуратност мястото на злополуката. Предстои проучване на дъното в регион с повърхност 3,5 квадратни километра.

В интервенцията се включи минен ловджия " Цибър ", а също екип и съоръжение на профилирана частна компания. В подготвеност да оказват помощ са и екипажите на два катера на Военноморските сили. Целта е да се локализира мястото на злополуката и да се открие черната кутия.

ВСИЧКО Пожарна охрана ТЕМАТА ЗА ИНЦИДЕНТА С НАШ ИЗТРЕБИТЕЛ В ЧЕРНО МОРЕ
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР