Командирът на научноизследователския кораб Св. св. Кирил и Методий (НИК-421)

...
Командирът на научноизследователския кораб Св. св. Кирил и Методий (НИК-421)
Коментари Харесай

Капитанът на научноизследователският ни кораб се срещна с командира на военна база в Аржентина

Командирът на научноизследователския транспортен съд " Св. св. Кирил и Методий " (НИК-421) капитан II сан Николай Данаилов, беше признат на посещаване от командира на военноморската база на Аржентинските Военноморски сили в Мар дел Плата контраадмирал Марсело Луис Фернандес, научи Varna24.bg .

По време на срещата бяха разисквани въпроси, свързани с престоя на НИК-421 във военноморската база, опциите за отдих на екипажа в Мар дел Плата, продължение на взаимното съдействие и идните задания на кораба по време на 32-та Българска антарктическа експедиция.

По време на престоя си във военноморската база Мар дел Плата екипажът на НИК-421 одобри покана от екипажа на аржентинския помощен транспортен съд " Аустрал " да взе участие в другарски футболен мач.

Следващото пристанище от похода на НИК-421 към Антарктика е Ушуая, Аржентина (най-южният град на Земята), където на борда ще се качи първата група от 32-та Българска антарктическа експедиция, с която корабът ще премине пролива на Дрейк и ще открие следващия антарктически сезон на Българската полярна база " Св. Климент Охридски " на о. Ливингстън.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР