Командирът на авиобазата в Граф Игнатиево бригаден генерал Николай Русев

...
Командирът на авиобазата в Граф Игнатиево бригаден генерал Николай Русев
Коментари Харесай

Командирът на Граф Игнатиево се подразни на Шаламанов: Самолетите ни не са съветски, а български

Командирът на авиобазата в Граф Игнатиево бригаден военачалник Николай Русев бе мощно ядосан поради изказванието на Велизар Шаламанов, че демонстрациите в събота във връзка 110 година от първия български военен полет били предизборни. Ето какво написа ген. Русев в страницата си във фейсбук:

Отново политици в застой започнаха да натрупат капитал за сметка на Военновъздушни сили!

Вчера, 25.06.2022 (б.р. - събота) се получи прекрасен празник в авиобаза Граф Игнатиево! Хората се забавляваха и бяха щастливи!

За страдание още веднъж се откриха хора, които политизираха събитието! Били сме организирали сходни празници " когато замиришело на избори "! Били сме със " руски самолети, които не са част от задачите на силите на НАТО и сме взели участие в предизборна акция " с тази техника. И още в същия ред на мисли....

Уважаеми господин политик (б.р. -  става дума за Велизар Шаламанов ), задължен съм да Ви осведомявам, че организацията на това събитие стартира, когато не " миришеше на избори "! Но допускам за Вас това е без значение?! Също по този начин самолетите ни не са руски, а български! Очевидно Вие не разбирате, че хилядите българи през вчерашния ден се възхищаваха и приветстваха не самолетите и вертолетите, а българските водачи в тези машини!

Това са същите самолети и вертолети, които експлоатирахме и по време на Вашите наличия в съответното министерство. Защо не дойдохте персонално да ни поздравите и да се порадвате на националната обич?! Входът беше свободен! А за цели на качествата (не силите) дано не приказваме, тъй като не са Ви ясни тези неща! Ние, българските водачи, служим на Родината? А Вие?! Мисля, че не работите за българския интерес! За непознат - надали?! Работите за себе си!

И в случай че инцидентно спрете да употребявате термините НАТО, Европейски Съюз, стратегическо партньорство и визия за развиване и така нататък то ще се окаже, че няма какво да кажете! Връзката с действителността е доста значима, господин политик! Ако тя се скъса човек стартира да наподобява неуместно! Сигурен съм, че сполучливо мога да заема Вашето място и да нося Вашата отговорност! За жал или не противоположното не Ви е по силите!!!

С почитание! Бригаден военачалник Николай Русев

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР