КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Забраната на абортите в Южна

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Забраната на абортите в Южна
Коментари Харесай

Какво определя сърдечния ритъм? Съдия изслушва аргументи по дело за аборт в Южна Каролина

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (АП) — Забраната на абортите в Южна Каролина след почти шест седмици, преди доста дами да схванат, че са бременни, се върна в съда в четвъртък с разногласието за плануваното родителство и страната над това, което може да има два разнообразни метода за дефиниране на сърдечен темп в закона.

Дори съдиите от Върховния съд на щата, които потвърдиха новия закон през август, означиха, че наподобява има две дефиниции на „ сърдечен темп на плода “, поставяйки завършек на прозореца в който някой може да изиска аборт. Те написаха, че този въпрос ще бъде „ за различен ден “.

Този ден настъпи в четвъртък, когато окръжният арбитър Даниел Кобъл прегледа настояването на Planned Parenthood да блокира новия закон, до момента в който съдилищата не могат да решат по делото си по отношение на определенията и искане на страната за отменяне на делото. Той сподели, че ще се опита да ръководи след няколко седмици. Без значение какво ще реши Кобъл, решението му ще бъде обжалвано с месеци, в случай че не и години.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР