КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Съдебният служител, обвинен в подправяне

...
КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Съдебният служител, обвинен в подправяне
Коментари Харесай

Секретарят отрича да е намесвал или да е оказвал влияние върху съдебните заседатели, признали Алекс Мърдоу за виновен в убийство

КОЛУМБИЯ, Южна Каролина (AP) — Съдебният чиновник, упрекнат в подправяне на правосъдните заседатели в Южна Каролина, които са признали Алекс Мърдоу за отговорен по две обвинявания в ликвидиране, отхвърли да пита правосъдните заседатели, в случай че считат, че е отговорен преди съвещанията или допускат, че тя е считала, че е умъртвил брачната половинка и сина си.

Клетвата от служителката на съда в окръг Колтън Ребека Хил беше подадена във вторник от прокурорите, които споделиха на арбитър, че няма потребност за осъществяване на чуване, където правосъдните заседатели, Хил, други правосъдни чиновници и даже съдията по делото могат да бъдат разпитани под клетва и техните известия и текстове да бъдат призовани.

Адвокатите на отбраната споделиха, че Мърдоу заслужава нов развой поради хипотетичните дейности на Хил. Шестседмичният развой за ликвидиране на Мърдо, който завърши през март, се трансформира в сензация със своята композиция от привилегии, грубост и власт. Съдиите, юристите и самата Хил станаха второстепенни звезди.

Във вторник прокурорите включиха изказвания от девет правосъдни заседатели и един заместител, съвсем противоречащи на това, което четирима правосъдни заседатели, единият уволнен преди разискване, споделиха на юристите на Мърдоу, което докара до септември искане за анулация на присъдата на журито. Разпитите на прокуратурата бяха извършени от Държавния отдел за правоприлагане, чиито сътрудници проверяваха Мърдо и показаха огромна част от доказателствата за убийствата по време на процеса.

Адвокатите на Мърдо желаят цялостното чуване, с цел да видят дали Хил е повлиял на правосъдните заседатели.

Те направиха редица обвинявания, в това число, че Хил сподели на правосъдните заседатели, че разискванията им не би трябвало да лишават доста време, като по този метод намекнаха, че Мърдоу е отговорен. Адвокатите на Мърдо споделиха също, че Хил е разговарял в независима баня с ръководителя на журито и е връчил на правосъдните заседатели визитни картички на членове на медиите, които са желали изявленията преди заседания.

Клетвената декларация на Хил е отказване точка по точка на правосъдна декларация от юристите на Murdaugh и споделя, че има доста други погрешни изказвания, които тя не е била помолена от прокурорите да прегледа тъкмо в този момент. Това включва изказванието на отбраната, че Хил е измислил история за обява във Фейсбук, с цел да обезпечи уволнението на правосъден заседател, който може да е дал своя вот, че е почтен. допустимо и той проектира личната си пресметлива, манипулативна душeвност върху предан на работа държавен чиновник в опит да се избави “, написа щатската прокуратура в своите правосъдни документи.

Мърдо излежава доживотна присъда без подмяна в гибелта на жена му и по-малкия му наследник от пукотевица в дома им през 2021 година Разследващите споделиха, че 52-годишната Маги е била простреляна четири или пет пъти с пушка, а 22-годишният Пол е претърпял два гърмежа с пушка.

Дори в случай че присъдата му бъде анулирана, Мърдо евентуално ще остане в пандиза. Той чака присъда, откакто се призна за отговорен по федерални обвинявания, че е откраднал милиони долари от клиенти и фамилната си адвокатска адвокатска фирма, което евентуално ще значи години или десетилетия зад решетките. Този развой би трябвало да стартира по-късно този месец.

По закон арбитър Клифтън Нюман, който ръководи процеса против Мърдо, ще реши дали да организира чуването, където правосъдните заседатели могат да бъдат разпитани.

Но отбраната желае от Върховния съд на Южна Каролина да в профил Нюман както от обжалването, по този начин и от всички бъдещи процеси. Това включва производства за държавни финансови закононарушения и застрахователни измами, откакто управляващите споделиха, че Мърдоу е предиздвикал някой да го простреля, с цел да може оживелият му наследник да получи застраховка живот - този хипотетичен скрит план се разплита след изстрела единствено да го удари в главата.

Съдебните заседатели, интервюирани от държавните сътрудници най-много похвалиха работата на Хил и нейния екип. Те споделиха, че не изпитват напън да стигнат до неоправдателна присъда или да стигнат до присъдата си бързо.

Прокурорите споделиха, че някои от изказванията, които правосъдният заседател е споделил на отбраната, в действителност отразяват мненията от встъпителните и заключителните изказвания на обвиняването. Те включват обвиняванията, че Хил е споделил на правосъдните заседатели „ да не се заблуждават “ от доказателствата на отбраната и да следят деликатно Мърдоу, до момента в който дава показания, както и да „ гледат дейностите му “ и „ да гледат придвижванията му. “

Четирима правосъдни чиновници също бяха разпитани от прокуратурата и отхвърлиха обвиняванията против Хил. Съдебен заседател сподели, че Хил отхвърли да прави паузи за пушек по време на разискванията, само че координаторът на журито сподели, че това е нормална процедура в съда на окръг Колтън.

< p> Един правосъден заседател сподели, че Хил и продуцент от шоуто на NBC Dateline са се обърнали след присъдата и наподобяват разочаровани, когато отхвърлиха да дадат изявление.

Хил и трима правосъдни заседатели се озоваха в Ню Йорк след процеса за изявление за NBC Хил написа в своята независимо оповестена книга, че това е първото й пътешестване със аероплан. не престават да бъдат притеснявани, откакто услугата им е свършена.

„ Ненужното излагане на правосъдните заседатели на правосъден стрес и импийчмънт от ревностни юристи, изключително при положение на това равнище (на) обществено излагане, може да послужи единствено за по-нататъшно обезсърчават жителите да вземат участие съзнателно в това обвързване “, пишат прокурорите.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР