КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Дни след като главният прокурор на

...
КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Дни след като главният прокурор на
Коментари Харесай

Генералният прокурор на Мисури е обвинен в расови пристрастия, че е приписал ученически бой на програмата за разнообразие

КОЛУМБИЯ, Мисури (AP) — Дни откакто основният прокурор на Мисури Андрю Бейли упрекна за борбата след учебно заведение програмата за многообразие на учебен регион, юрист на болшинството чернокожи регион в предградието на Сейнт Луис сподели, че основният прокурор на щата демонстрира „ явни расови пристрастия “.

Бейли, който се бори да резервира мястото си, сподели предходната седмица, че проверява вероятни нарушавания на държавните закони за правата на индивида от учебния окръг Хейзълуд, откакто сборичкване на 8 март остави момиче в болница с тежки пострадвания на главата.

Бейли упрекна стратегиите за многообразие, равнопоставеност и приобщаване на учебния регион като причина за сбиването, което съгласно полицията в окръг Сейнт Луис се е случило след образователни часове в квартал на към две пресечки от гимназия Hazelwood East. Той сподели, че в случай че не бяха стратегиите, учебен ресурсен чиновник щеше да участва в учебното заведение.

„ Започвам следствие в учебен регион Хейзълуд, откакто възпитаник беше безсми...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР