Колона от автомобили се е образувала на пътя Приморско –

...
Колона от автомобили се е образувала на пътя Приморско –
Коментари Харесай

Тежко е положението на пътя Приморско – Созопол

Колона от коли се е образувала на пътя Приморско – Созопол, оповестяват очевидци. В противоположната посока придвижването е интензивно.

Най-натоварено към този миг е придвижването по автомагистралите и главните пътища в България - "Тракия ", "Хемус ", "Струма " и основен път Е-79.

В 10 ч. на Автомагистрала "Струма " при км. 62-и край Дупница, където преди месец горяха боклуци, бяха отворени две ленти за придвижване в посока София и една лента в посока "Кулата " за облекчение на водачите. Организацията важи за леките коли и товарните до 12 тона.

На Автомагистрала "Хемус " не престават ремонтите на 19-ти, 36-ти, и 37-и километър, както и на тръбата за София в тунел „ Витиня ". В секторите с поправки също има отворени по две ленти към столицата. Реверсивно придвижване с две ленти към столицата през днешния ден ще има и в прохода Владая на основен път Е-79.

Интензивно е и придвижването на ГКПП-та: "Капитан Андреево " на излаз към Турция, както и на границата с Румъния при Граничен контролно-пропусквателен пункт "Дунав мост - Видин " - на вход за товарни коли.

Както БЛИЦ заяви, през днешния ден се чака се натоварен трафик по пътищата в цялата страна.

Най-натоварено ще бъде по автомагистралите и на влизане в България, откакто доста от сънародниците ни избраха да пътуват в почивните дни.

Полицията е планувала спомагателни ограничения за сигурност. 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери вид "тринога " ще наблюдават за превишена скорост.

На граничните пунктове са обезпечени спомагателни екипи, с цел да се избегне скупчването на коли. Въпреки това, тапи се чакат в секторите с поправки на автомагистралите.

И тази неделя посоките на натоварен трафик ще бъдат подсигурени с спомагателни ленти за напредване.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР