Колкото различни мъже има по света, толкова са и видовете

...
Колкото различни мъже има по света, толкова са и видовете
Коментари Харесай

Жената, на която той не може да устои

Колкото разнообразни мъже има по света, толкоз са и типовете съвършени дами за тях. Но в случай че би трябвало да сме откровени, има дами, на които никой не може да устои и това важи за съвсем всички хетеросексуални, потентни мъже. Ето каква е тази жена:

Изглежда съвършено

Идеалната жена сигурно има съвършени пропорции. Тя наложително разполага със плътно тяло, дълги крайници, страховит бюст, изкусителни устни и е доста красива. Това не е задоволително. Тя би трябвало да е жена със жанр, да се поддържа и да наподобява постоянно съвършено. 

Уверена е в себе си

Дори и описаната нагоре дама да съществува, тя няма да е съвършената жена, в случай че не е задоволително уверена в себе си. Тя би трябвало да знае тъкмо какъв брой е идеална, само че да не прекалява със самочувствието. В никакъв случай не би трябвало да се подценява и да демонстрира каквато и да било уязвимост.

Успешна е

Перфектната жена не е подвластна от никого. Тя има сполучлива кариера, сама се устоя, може да си разреши да се поддържа красива непрекъснато. Нека да си представим необикновено красива, стилна и уверена дама, която обаче в един миг се обвързва с могъщ мъж и му сервира ракията, като авансово му е нарязала салатата...Не се връзва, нали?

Няма комплекси

За да реализира съвършенство, дамата не би трябвало да има комплекси. Недопустимо е за съвършената жена да се тормози, че е дебела или не знае по какъв начин да поддържа връзка, или не е добра в свалките, или че ще се изложи пред някого.

Предизвикателство е

И напълно не на последно място, с цел да е съвършена в очите на мъже, дамата би трябвало да е предизвикателство за него. Тя в никакъв случай не звъни първа, не му написа, не го ревнува, тя не се нуждае от него, а той от нея. Нека да си напомним една гениална мисъл по тематиката - " Жената в никакъв случай не не помни мъжа, който е можела да има, а мъжът - дамата, която не е могъл да има "...

И една разтуха за всички нас, които сме надалеч от облика на съвършената жена - даже и да не можем да бъдем съвършени, задоволително е най-малко да се опитваме. Колко в действителност съвършени мъже познаваш? ;)

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР