Колкото повече звездни раздели наблюдаваме, толкова повече се убеждаваме -

...
Колкото повече звездни раздели наблюдаваме, толкова повече се убеждаваме -
Коментари Харесай

Отмъщението продължава - и Златка показа новия си, и тя се отдаде на екзотика

Колкото повече звездни раздели следим, толкоз повече се убеждаваме - егото на инфлуенсърите е това, което прави целия цирк. Видяхме го около раздялата на Джулиана Гани и Илиян Найденов, видяхме го и с драмите на Теди Александрова и Емрах, гледаме го и сега с раздялата на Златка Райкова и Благой Георгиев.

Причината за раздялата по този начин и не стана ясна, само че двамата, които единствено до преди няколко месеца се назоваха с благи обръщения, сега се надцакват с екзотични почивки и интимни пози с новите си сътрудници. След като Благой качи няколко фотоси с новото си гадже след месеци безмълвие в Instagram, Златка му го върна със селфи в стори с новия си:

Виж още: Благо сподели мистериозната брюнетка: Хейтърите незабавно я нападнаха 

 https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

 

Златка и гаджето ѝ са с идентични бански, в случай че някой въпреки всичко се обърка и реши, че не са дружно в живота. Двамата сега са в Дубай, откъдето моделката не стопира да качва фотоси и сторита. 

Виж още: Нагла кражба? Хванаха Камелия, Торино и Пашата в свиреп гаф с ария

Прави усещане, че към този момент Златка не пуска на фотография във фийда си фото с новия. За разлика от Благой, който към този момент сподели новата мацка и в лице. Съдейки по мненията при него, доста е евентуално Златка просто да се тормози от хейта, с който ще бъде залята. 

Изображение: https://www.instagram.com/zlatka_raykova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР