Колкото повече ни се иска карго панталонът да остане в

...
Колкото повече ни се иска карго панталонът да остане в
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи с панталона, който е на път да измести дънките

Колкото повече ни се желае карго панталонът да остане в предишното, толкоз по-често го виждаме из улиците на стилните столици и Инстаграм фийда ни. Известните девойки като Риана, и също го включиха в стайлинга си, което сигурно му придаде още по-звезден статус измежду трендовете. Видяхме и негови разнообразни тълкования на стилния подиум при Celine, Balmain и Tom Ford.

Така че даже и преди да асоциирахме този панталон със спортното облекло, то точно инфлуенсърите и звездите са подготвени да ни опровергаят, като ни го демонстрират в надалеч по-елегантна светлина. Освен това го виждаме в модели от кожа и, както и в разнообразни цветове и принтове, само че по тази причина пък постоянно го разпознаваме по свободния контур и огромните странични джобове.

Въпреки че сега милитъри стила напълно не е на фокус, то карго панталонът е на път да измести дънките от пролетния дрешник и зависи от вас дали ще го носите по-небрежно с бомбър и кецове, или с високи токчета и грациозен кожен блейзър. Днешната ни селекция сигурно ще ви въодушеви да добавите един подобен панталон в дрешника си.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР