Колкото повече наближава краят на сезона, толкова повече, специалистите си

...
Колкото повече наближава краят на сезона, толкова повече, специалистите си
Коментари Харесай

Брендън Роджърс: Няма да допуснем същите грешки

Колкото повече наближава краят на сезона, толкоз повече, експертите си задават въпроса, ще успее ли Лестър да издържи на напрежението още веднъж. През предходната акция, „ лисиците “ не можаха да се класират за шампионската лига, откакто в последния кръг излязоха от топ 4 и изгубиха правото да играят в най-силния европейски клубен шампионат.

През този сезон обаче, напредъкът е изтъкнат и възпитаниците на Брендън Роджърс демонстрират неизменност и непоклатимост в представянията си, които са на път да ги изпратят измежду най-силните в Европа. Мениджърът на отбора Брендън Роджърс е изцяло сигурен, че предишното е забравено и старите неточности няма да се позволен още веднъж.

„ Вече сме доста по-опитни и си научихме урока от предходната година. Още няколко крачки и ще се завърнем в шампионската лига, считам, че го заслужаваме след цялата работа, която свършихме. Ще останем съсредоточени и ще следваме задачата си, въобще не се тормозя от предишното, тъй като имам вяра в тима си “, приключи Роджърс. Тази вечер Лестър се изправя против Кристал Палас и може да направи следващата стъпка към довеждане докрай в топ 4
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР