Колкото повече епизоди от Игри на волята“ минават, толкова по-яростни

...
Колкото повече епизоди от Игри на волята“ минават, толкова по-яростни
Коментари Харесай

Приказливец от „Непобедимите“ се изтърва кой печели „Игри на волята“ СНИМКА - Топ новини


Колкото повече епизоди от „ Игри на волята “ минават, толкоз по-яростни стават спекулациите за това кой ще победи най-после. Наскоро един от членовете на Непобедимите хвърли такава бомба в мрежата по този въпрос, че мненията бяха неизбежни.

Версията, че Генчо е спечелил сезон 4 на „ Игри на волята “ е на път да взриви интернет пространството, а повода за мнения по тази тематика стана една доста любопитна фотография от Хелоуин празненство, което участникът от Непобедимите провежда в дома си в Харманли в компанията на още няколко участници от формата, сред които Аспарух, Георги и Мирела.

Разбира се, не липсваше и кадър, разкриващ костюмите по време на купона. Зад Генчо обаче, с изключение на костюма, се видя и нещо доста издайническо – признака на Непобедимите, а точно – аленото им знаме, което наля още масло в огъня на спекулациите кой печели формата.

 Приказливец от „ Непобедимите “ се изтърва кой печели „ Игри на волята “ СНИМКА  Приказливец от „ Непобедимите “ се изтърва кой печели „ Игри на волята “ СНИМКА
Както е известно, с цел да притежаваш знамето на племето, би трябвало или да си спечелил, или да си го получил като подарък от продуцентите. Всеки преценя на кой отговор да заложи, само че съдейки по мненията на почитателите на Генчо – май сходна вест е добре пристигнала.

„ Дано да е тъй като си спечелил ти! “, написа до Гената негов почитател, а отговора, който получава е прекомерно сбит: „ Може би е просто шанс, но на дали! “

И с цел да не нервира още почитателите си, Генчо, въпреки всичко, подреди своя дрийм тийм за тазгодишното издание на Игрите. Според него в звездното племе на най-подготвените участници имат място: Аспарух и Георги от „ Непобедимите “, Мани от разпадналото се племе на „ Супер героите “, както и цели петима от „ Безстрашните “ – Валери, Фифо, Мирела, Рали и Михаела.

„ За мен не остана място, както и за други мощни играчи, но какво да се прави… “, пошегува се най-после харманлията.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР