Колкото по-хладно става, толкова повече започваме да вадим връхните дрехи

...
Колкото по-хладно става, толкова повече започваме да вадим връхните дрехи
Коментари Харесай

Най-стилните връхни дрехи за този сезон и 15 стайлинг идеи как да ги носим

Колкото по-хладно става, толкоз повече започваме да вадим връхните облекла от си, а елегантните якета оферират по този начин нужния завършек - колкото по-изящен е силуетът, толкоз по-изчистен е цялостният външен тип. Ние сигурно нямаме самообладание да носим обичания си бежов тренчкот, който постоянно е на мода и който може да комбинираме както с изискани костюми, по този начин и с дънки и пуловер.
               

 Кой какви ограничения вкарва в Европа за идващата зима 12 септ 2022 | Инфлацията скочи няколко пъти в Европа и 19-те страни от еврозоната не бяха подминати в изискванията на енергийна...
Ако търсим нещо по-различно като шлифер, то може да изберем модел от кожа в черно или някакъв различен цвят. Защото кожата ще господства при връхните облекла тази есен, освен във връзка с тях, само че и при блейзърите, и при бомбър и biker якетата, които се завръщат измежду трендовете. Особено в класическия си черен цвят. Какво наскоро  якетата от деним също ще са шлагер този сезон, като можем да потърсим някой по-интересен и oversize модел в жанр пачуърк, който елементарно може да се съчетава с разнообразни по цвят дънки.
               

Най-изискани са, които ще виждаме в двете крайности – от дълги и обемни до доста скъсени кройки. Късите сака вид „ жакет “ от жакард също ще придадат грациозност, даже и да ги носим с дънки и мокасини. Стайлинг но парижанки, който ни избавя постоянно, когато нямаме доста време да обмисляме облеклото си заран.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР