Колкото и трудно постижимо да ни изглежда понякога, щастието е

...
Колкото и трудно постижимо да ни изглежда понякога, щастието е
Коментари Харесай

Вижте тези девет правила за щастие

Колкото и мъчно постижимо да ни наподобява от време на време, щастието е постижимо. Просто следвайте тези 9 правила и ще се уверите сами, написа BrightSide.

1.Поддържат здрави връзки с хората към тях

Изследване демонстрира, че най-щастливите хора над 70 година са тези, които са ценели околните взаимоотношения с приятелите и фамилията през целия си живот. И най-много - правили са всичко по силите си, с цел да запазят тези връзки.

2.Ценят времето повече от парите

Друго проучване демонстрира, че щастливите хора избират да имат повече време, в сравнение с пари.

3.Пресмятат разноските си и не се разгръщат оттатък чергата си

Невъзможността да си платиш сметките може да стресира всеки. Именно заради тази причина откриватели поучават да внимаваме с приходите си и да не харчим пари за движимости, които не бихме могли да си позволим.

4. Оценяват чудесата към себе си

Проучване сочи, че хората, които правят оценка дребните чудеса към себе си, се усещат по-удовлетворени в своя живот спрямо останалите.

5. Прекарват повече време с приятелите си

Времето, прекарано с околните другари, несъмнено е ползотворно. Особено с тези, които също се усещат щастливи. Емоциите са заразни и могат елементарно да се предават от човек на човек.

6. Грижат се за хората, които са им близки

Старайте се да ги извършите колкото се може по-щастливи. Психолози настояват, че спонтанните прояви на грижа и благотворителност ни карат да се усещаме добре и в същото време ни вършат по-щастливи като цяло.

7. Харчат парите си за прекарвания, а не за материални предмети

Хората, които харчат пари за страсти, са по-щастливи. Да, пазаруването на материални предмети също въздейства позитивно на настроението ни. Ефектът от това обаче изобщо не е толкоз дългогодишен, колкото хубавите прекарвания.

8. Спортуват постоянно

Физическите извършения оказват помощ на хората да се борят с психическите проблеми и да се оправят по-добре със напрежението. Нещо повече, проучвания демонстрират, че спортуването е директно обвързвано с щастието.

9. Знаят по какъв начин да живеете в сегашното

Изследвания демонстрират, че хората, които медитират и като цяло тези, които правят оценка актуалните моменти, са доста по-щастливи от останалите.

Източник: Obekti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР