Колкото и диетолозите да ни уверяват, че захарта и другите

...
Колкото и диетолозите да ни уверяват, че захарта и другите
Коментари Харесай

3 места за здравословни десерти в София

Колкото и диетолозите да ни твърдят, че захарта и другите съставки в тортите и сладкишите ни вреди, ние не можем да се лишим от това благополучие. Не е и нужно! Просто би трябвало да подберем мястото, от което ще купим десерт. Ето и нашите оферти за сладкарници или пекарни, в които можете по едно и също време да пратите душата си в Рая и експертите по хранене няма да ви разпънат на клада.

Vanilla Kitchen

“Кето чийзкейк с шоколад и без захар. Бадемово капучино. Уют, хубост, успокоение и време за теб ”, основният сладкар и основател на Vanilla Kitchen, Ваня, кани с тези думи феновете на сладки изкушения на ул. “Ген. Гурко ” 38.

Как да не се изкушим изключително откакто тя ни дава обещание торти, браунита, бисквити и сурови десерти без бяла захар, без хидрогенирани мазнини, без консерванти и напълно с естествени оцветители! За декорацията в Vanilla Kitchen употребяват цветя, плодове и естествени оцветители. За мирис – етерични масла и подправки.

„ Вярваме, че десертът би трябвало да носи наслаждение, а не гузна съвест или тежест. ”

В тази сладкарница се гордеят с това, че рецептите им са авторски. Не заимстват хрумвания, само че се въодушевяват от международни класики. В кухнята си не употребяват яйца. Любими техни съставки са ядки, тахани, семена, пълнозърнести брашна, първокласен шоколад с чисто какаово масло и ванилия, без соев лецитин. Освен че ни изкушават с прелестни на тип торти и десерти, сладкарите ни твърдят, че употребяват млечни артикули, които са чисти – сметаната е сметана, а крема сиренето е тъкмо такова – нежно като крем.



има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР