Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще

...
Колкото и да се пише за Мариела Нордел, винаги ще
Коментари Харесай

Мариела Нордел: Отказах да стана любовница на Божков, не е мой тип!

Колкото и да се написа за Мариела Нордел, постоянно ще бъде малко, тъй като къдрокосата участничка в един от най-зрелищните сезони на „ ВИП Брадър” е цялостна с изненади, а животът ѝ е заслужен за латино сериал. Нордел обича да пътува, да чете и да се усъвършенства. Живяла е на петте континента. Зад гърба си има два брака и една щерка – Никол. Тя е неповторима персона, в жилите на която тече българска, испанска, френска, гръцка, китайска и еврейска кръв. Баба ѝ Каридад е била държанка на кубинския водач Фулхенсио Батиста, от който ражда наследник Антонио, който пък е бащата на Мариела. Ето какво сподели в изявление за " Уикенд " Мариела.

- Г-жо Нордел, от няколко дни сте в България, сложена под карантина. Разбрахме, че още на летище „ София” сте била „ вкарана в приключение”. Какво тъкмо се случи?

- У дома съм си, чета, работя. Върховен административен съд анулира заповед №130 на министър Кирил Ананиев за карантинните ограничения поради превишаване на пълномощията, непросветеност и като незаконна. За страдание, мен не ме хваща тази „ амнистия”, тъй като заповедта беше годна до 13 май. Аз влязох в страната 14 май и съм под карантина въз основа на заповед 265 от 14 май тази година. В знак на митинг против неуместните и противоконституционни нормативни актове в България, против безхаберието на нашите политици и „ способени органи” разгласих гладна стачка. От 15 май съм на вода от чешмата. Чувствам се доста добре!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР