Колкото и да се обичаме с партньора, колкото и да

...
Колкото и да се обичаме с партньора, колкото и да
Коментари Харесай

Игриви и интимни: Как да включим играчки в сексуалната игра

Колкото и да се обичаме с колегата, колкото и да се желаеме, няма по какъв начин в един миг сексът да не стане с една концепция по-еднообразен (няма да го назоваваме чак отегчителен, само че и това е възможно). Когато попаднем в тази обстановка, вярното нещо е да предприемем някакви дейности, с които да съживим и разнообразим интимните игри под завивките. Тогава на помощ идват...секс играчките.

През последните години потреблението на такива помощници в секса стана извънредно известно и от ден на ден двойки са отворени за опити. За жал обаче в някои връзки се получава по този начин, че единият желае да употребява секс играчки, а другият не.

Днес ще си поговорим повече по тематиката и ще помислим по какъв начин да убедим нашата половинка да включим екстри в спалнята.
 Говорете за аргументите
Както при други въпроси, свързани с проблеми във връзката, откровеният диалог е чудесна опция да изгладите нещата. Поговорете по отношение на това за какво единият не харесва концепцията за вибратор, да вземем за пример. Когато водите този диалог, няма потребност да обвинявате, с цел да не предизвикате ответна експанзия или да се измъквате и да сменяте тематиката. Вместо това обсъдете аргументите за това отношение или изслушайте търпеливо. Най-вероятно повода се крие в известните легенди за секс играчките. Спокойното разяснение, че това е неправилно разбиране, може изцяло да позволи казуса.
Изберете вярното време
Ако живеете дружно от към шест месеца, тогава евентуално сте съумели да разберете навиците на половинката си. Например, знаете доста добре, че след работа настроението е изнервено, само че след вечеря към този момент е умерено. Опитайте се диалогът за секс да съответствува с вярното време. По този метод възможностите да обработи информацията, без първоначални страсти да надвиват, са огромни.
 Без напън
Няма потребност да молите или да поставяте ултиматуми. Ако сътрудникът ви не е склонен даже с дребен вибратор, си коства да изчакате. Трябва да пандизите тази пикантна тематика за няколко дни. Когато нещата се успокоят, можете да опитате още един път. Ако, да вземем за пример, първия път сте почнали да говорите за секс играчки, без разяснения, този път е целесъобразно да измененията тактиката. Пробвайте да покажете азбучник на секс магазин или предприемете диалог за множествените оргазми, които е съвсем невероятно да се изпитат без специфичен вибратор.
Успокойте го и подчертайте, че играчката е просто допълнение
Кажете му какъв брой е добър в леглото, че харесвате всичко и обичате секса ви. Убедете, че играчката не е сурогат и не е опасност за вашата фамилиарност. Вибраторът не носи кафе в леглото, не ви прегръща, не вечеря с родителите ви и не споделя проектите си с вас.
 Пробвайте да употребявате играчки дружно
Повечето двойки избират да разделят мастурбацията от секса с колегата си и това е изцяло обикновено. Но един ден може да забележите, че мисълта, че употребявате вибратор, възбужда колегата ви. Това е чудесна опция да предложите да го употребявате дружно. Поканете колегата си да гледа малко секс шоу, включващо вас и вибратор. Покажете по какъв начин обичате да се докосвате по време на мастурбация. Ако желае, ще се причисли към вас по време на „ представлението “ и също ще взе участие, като да вземем за пример ще поеме контрола над играчката.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР