Колкото и да ни се иска любовта ни да продължи

...
Колкото и да ни се иска любовта ни да продължи
Коментари Харесай

7 знака, че връзката ви няма да издържи

Колкото и да ни се желае любовта ни да продължи цялостен живот, от време на време има знаци, по които просто си проличава, че връзката ви няма бъдеще и не би могла да издържи дълго време. Ето кои са знаците, които могат да ви подскажат, че връзката ви ще бъде къса.
1. Бързо ви доскучава – когато сте двамата и нямате задания или забавни неща, които да вършиме, доста бързо ви доскучава компанията на другия. Това несъмнено е знак, че не ви свързват доста неща, а в случай че сте същински влюбени – скуката е нещо, което съвсем в никакъв случай не се появява сред двама души.
 9 разлики сред същинската и подправената обич 9 разлики сред същинската и подправената обич
Все се чудим индивидът до нас дали ни обича същински, дали имаме бъдеще с него и по какъв начин можем да познаем същинската обич. Има доста лесни з...
2. Сексът бива – и единствено толкоз! Не е прелестен, не е разтърсващ, а просто сте „ удовлетворени “ от крайния резултат. Сексът сред двама души би трябвало да е огън и магия от самото началото или просто двойката няма бъдеще. Представете си, в случай че в този момент сексът не ви удовлетворява толкоз, какво би станало след 10 или 20 години?
3. Стоите си повече у дома – не вършиме нищо вълнуващо, не излизате по заведения за хранене, на разходки, не пътувате за уикенда и какво ли още не. Ако сте от двойките, които нон-стоп са вкъщи пред тв приемника, не очаквайте любовта ви да трае постоянно.
4. Заглеждате се по други хора – е, това несъмнено е знак, че не държите изключително на връзката си и индивида до себе си. Това, че очите ви шарят наляво и надясно е знак, че се оглеждате за някой по-подходящ, до момента в който сте във връзка, в която ви е удобно... и единствено толкоз.
5. Живеете от ден за ден – без проекти, без да се придвижвате напред и без да вършиме огромните крачки във връзката си. Не си мислете, че една обич може да издържи дълго, в случай че стои непрекъснато на едно и също място.
 8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш 8 мита за секса, в които е време да СПРЕШ да вярваш
Има легенди за секса и любовта, които знаем от ранна възраст и имаме вяра в тях, даже по кое време сме зрели хора. Някои неща обаче е време да осми...
6. Често се сещате за някогашните – умишлено или не сравнявате настоящия си сътрудник с тях. Ако намирате повече плюсове в някогашните си и неща, които ви липсват, то би трябвало да се замислите дали сте в вярната връзка.
7. Нямате си доверие – постоянно си ровите в телефоните един на различен, очаквайки да откриете известия с различен човек. Понякога хората вършат това, единствено и единствено в действителност да открият нещо и да имат причина да сложат завършек на връзката си. Ако си нямате доверие и е нужно да се дебнете, просто не сте един за различен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР