Колкото и да ни се иска да бъдем перфектни, това

...
Колкото и да ни се иска да бъдем перфектни, това
Коментари Харесай

Най-големите грешки в любовта според зодията

Колкото и да ни се желае да бъдем съвършени, това на практика не е допустимо. Особено що се касае до любовните връзки, всеки от нас позволява куп неточности, за които след това съжалява. Но пък от тях можем и да се поучим, нали по този начин?

Но от време на време попадаме в токсични взаимоотношения, които даже не виждаме. Единственият метод да излезете от това състояние е да се изправите лице в лице с истината, с цел да можете да ги надраснете един път вечно.

А къде бъркат зодиите? Нека се обърнем към астрологията, с цел да си изясним този въпрос. Ето коя е най-голямата, която всяка зодия позволява в любовта.

Стрелец - Не сте откровени по отношение на своите усеща

Умеете да се наслаждавате на живота, само че постоянно криете страстите си от индивида до вас. Понякога се стига до там вие самата да омаловажавате личните си усеща. Когато възникне някакво напрежение сред вас и колегата ви, евентуално ще запазите успокоение и няма да го обсъдите... само че по-късно ще споделите всички интимни детайлности с приятелите си. Това е единствено първият гвоздей в ковчега, тъй като незабавно щом се излеете пред всички останали, всички тези непознати отзиви стартират да плуват в главата ви и вие се оказвате с единия крайник вътре и с единия на открито от връзката. Междувременно вашият обичан няма концепция какво се върти в мозъка ви. Единственият метод да поправите ситуацията е да бъдете откровени.

Козирог - Очаквате, че всеки ще ви нарани

Обичайно за вас е да изграждате постоянни връзки и не се страхувате да положите старания в името на взаимния живот. Но във вас се крие черноглед, който в един миг изплува на повърхността. Преди да се усетите, стартирате да се оплаквате от живота, по-късно от други хора и най-после от колегата си. Вашата песимистична страна е предпазен механизъм, от страха, че нещо няма да се получи. Опитайте се да не поддавате на тези отрицателни настройки. Не отблъсквайте хората. Не забравяйте, че сте почтени за обич и не всяка връзка приключва с разрушено сърце.

Водолей - Не умеете да губите

Вие сте умна и съобразителна, само че имайте поради, че любовта няма нищо общо с гениалните ви проекти. Не можете да контролирате всички и всичко, единствено тъй като се страхувате от смяната. имате и неприятният табиет да премисляте разнообразни обстановки прекомерно доста и това води до заключението, че всичко е настроено против вас. Това води до непрестанен блян да се потвърждавате и да демонстрирате интелектуалното си предимство вследствие, на което сътрудникът ви се усеща надвит. Запомнете, че любовта не се състои в това кой печели. Става дума за неприкритост и шерване, без значение кой е спечелилият в дебата.

Риби - Жертвате се прекомерно доста за връзката си

Що се отнася до романтиката, желаете да бъдете принцеса като от приказките. Това обаче може да ви накара да пренебрегнете алените лампички в връзките. Склонни сте да пожертвате елементи от живота си, единствено с цел да запазите връзката. Разбира се, всички ние може да имаме странности или пороци, само че когато започнете да се отказвате от някои от обичаните си занимания, другари или фантазии, това не е връзка. Вие сте предопределена да блестите и да живеете витално и свободно!

Част 2 можете да видите .

А  е част 1.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР