Колко красиви жени ще видим ще присъстват днес на поклонението

...
Колко красиви жени ще видим ще присъстват днес на поклонението
Коментари Харесай

Ето колко деца и колко жени има Христо Сираков

Колко красиви дами ще забележим ще участват през днешния ден на поклонението на Христо Сираков? Това питат близки на фамилията. Траурната върволица ще е в 11 часа в църквата „ Света София”.

Припомняме, че българският Хю Хефнър издъхна преди дни едвам на 64-годишна възраст в столична болница, откакто в последните дни бе изпаднал в кома след втори тежък инсулт, написа flagman.bg.

Последната партньорка на Христо Сираков, за която се знае, е плеймейтката Жанета Осипова, само че по информация на изданието, се разделил с нея преди три месеца.

Той има три деца от две дами. Припознал е дъщерята на от предходен брак на първата си брачна половинка Мария. Момичето се споделя Деница и през днешния ден е на 33 години. Мария му е родила и щерка, сега на 22 години. Анна-Мария се е дипломирала в Royal Hollоway University of London и сега живее в Италия.

Сираков има и наследник на 15 години от втората си жена - манекенката Ирен Онтева. Той е разграничен с майка му, само че младежът до последно е живял с него в имението му край София.

Човек, който е от най-близкото му обграждане разкри пред изданието, че предприемачът се е грижил за най-малко 10-ина някогашни приятелки, на които помагал финансово, без да желае каквито и да е облаги.

„ Малко хора познаваха добре Христо. Да, беше плейбой, обичаше дамите, само че не изневеряваше и щом беше с една – тя бе единствената за него. Той беше извънредно добър човек, сърцето му беше огромно, без да желае каквото и да е било помагаше на някогашните си половинки – даваше им пари, с цел да поддържат високия си стандарт, живееха в негови жилища или такива, за които той плащаше наема, употребиха колите му, беше им касичка”, описа негов непосредствен и показа какъв е бил девизът на Сираков, който постоянно повтарял: " Човек каквото и да прави в този живот, би трябвало първо да се замисли какво дава. И по този начин успяваш да правиш и пари, и обич... "

Големите здравословни проблеми на Христо Сираков почнали през юли, когато се разболял от ковид. Възстановил се за три седмици, само че белите му дробове били наранени, а лекарите му давали разнообразни лекарства, които безусловно го сринали.

Постоянно се оплаквал, че го боли главата, не можел да спи и да диша умерено. В края на август е получил първия си инсулт. Лежал няколко дни във ВМА, изправил се на крайници, прибрал се в дома си и след 15-ина дни е получил втория инсулт.

На 17-ти септември Христо Сираков бе признат в доста тежко положение, съвсем несъвместимо с живота. Лекарите били безапелационни, че даже да създадат чудото и да го спасят, той няма да може да се възвърне изцяло.

Цяла България познава Христо Сираков като плейбой №1, само че малко на брой знаят какъв е бизнесът му. Той е управлявал оръжейна компания и работил главно на италианския пазар. Близките му го дефинират за извънредно състоятелен човек с активи за милиони. Приживе надали е написал наследство и се чака в този момент да стартира борба за парите му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР