Колко години говорим за коланите в автобусите? Какво ни се

...
Колко години говорим за коланите в автобусите? Какво ни се
Коментари Харесай

Борисов попиля Валентин Радев и хората му: Мърлява работа!

Колко години приказваме за коланите в рейсовете? Какво ни се дава отговор? Първо стартират с сектора. Питам, по-важно ли е да се отиде на екскурзия или да останеш жив. Това съобщи във Варна министър председателят Бойко Борисов във връзка плануваните законодателни промени, съгласно които слагането на колани в рейсовете да бъде наложително, написа Блиц.
 

Коментарът на премиера е във връзка тежката злополука край Своге, при която починаха 17 души, и след която трима министри си подадоха оставките. Той подкани Цветан Цветанов и парламентарната група на ГЕРБ да бъдат „ безапелационни “, с цел да се одобри тази смяна.
 
„ От 20 000 могат да останат 5000 рейса. Който желае да вози хора, ще вложи пари и ще си купи нови седалки с колани “, безапелационен беше Бойко Борисов.
 
По мотив самата злополука той уточни: „ Гледах видеонаблюдението в града – 6 камери. Гледах дейностите на служителите на реда – мен другите участници не ме интересуват. 45 минути или какъв брой – мърлява работа. Идва една патрулка, вижда, чуди се. Чак на 25-тата минута почват да обезпечават злополуката. Идват други, отиват си. Отиват след това на оперативка с един инцидентно попаднал “.
 
„ Защо не попадна инцидентно от ГЕРБ кмет? А водача на Българска социалистическа партия? Как инцидентно попадна с нашите служители на реда – под дървото на седянка? След това на другия ден разбирам, че и на събор са ходили. На министър Радев – оставка, щом не може да си управлява хората, а различен ги управлява и може да ги вика на оперативки и да им задава дилемите. Значи не е за тази работа. И най-после милицията изкара почтения отговорен. А пък той, несъмнено, няма искания. Това ме връща фактически преди 90-та година “, добави Борисов.
 
„ В понеделник несъмнено ще се срещнем с сътрудниците от Патриотичния фронт да обсъдим нови кандидатури “, разкри още той.
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР