Колко е писано от психолозите и мъдреците за идеалната връзка

...
Колко е писано от психолозите и мъдреците за идеалната връзка
Коментари Харесай

Какъв е идеалният любовник?

Колко е писано от психолозите и мъдреците за идеалната връзка сред мъж и жена. Но доверието, честността и взаимното съгласие са единствено 50% от триумфа на двойката. Каквото и да си приказваме, интимният живот е от огромно значение, изключително за мъжете. Представителите на по-силния пол постоянно се оплакват от дамите, че не ги задоволяват или, че се занемаряват в всекидневието. Но тук се появява логичен въпрос – самите те дали са положителни любовници?

Джакомо Казанова споделя: „ Да не можеш да приласкаеш жена е по-лошо от това да не можеш да пишеш “. Редакторите на „ Так Просто “ взеха решение да схванат кой е, добър ухажор, съгласно дамите.

Качествата на положителния ухажор

Щастливата и задоволена жена постоянно изпъква в тълпата с блясъка в очите си и положителните мнения за своя мъж. А неудовлетворената възприема интимните връзки като мъка и „ фамилен дълг “. Никаква наслада, само че с годините се помирява. Но постоянно казусът не е в дамите, а в егоизма и безхаберието на любовника й.


Можете да засипвате жена си с дарове, само че в случай че леглото ви наподобява повече на чифт спарени чехли, тогава подобен съюз няма да издържи. За дамата всичко това се е трансформирало в рутина, заради което и мъжът няма да бъде удовлетворен в края на краищата. Не можете единствено да получавате, би трябвало и двамата да са добре.

Идеалният ухажор в никакъв случай не не помни за изкусната въведения. За дамата предварителните милувки даже са по-важни от самия сексуален акт. Затова, с цел да се получат нещата в леглото, би трябвало да усвоите всички техники на целуване и да се научите да усещате дамата физически и да разбирате нейната логика на психиката.


Няма потребност да налагате опитите си, да бързате с дамата, с цел да удовлетворите своите потребности. Никакво принуждение и насила! Добрият ухажор самичък вижда какви милувки се харесват на момичето и какво да се пробва да избегне. В допълнение, с помощта на прелюдията, може да бъде отлично да се разнообрази интимният живот.


Главната задача на интимния сътрудник е да сътвори на дамата най-комфортни условия в леглото. Той съумява да предугади желанията й и да учи желанията й. Не е нужно да я пита за тях в процеса на акта, защото дамите са основани по този начин, че им е неловко да споделят такива неща непосредствено.

Така че положителният ухажор – това е най-вече този, който е добре и с главата, и с потенцията. Той постоянно мисли за двамата. Иначе просто няма смисъл. И, несъмнено, той е деликатен, грижовен и забавен мъж, на който може да се разчита в живота.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР