Колко добре е надарен един мъж, не би било проблем

...
Колко добре е надарен един мъж, не би било проблем
Коментари Харесай

Хирургът посочва една част от тялото, която „разкрива размера на пениса ви“ - и това не са краката ви

Колко добре е талантлив един мъж, не би било проблем за мнозина, само че в случай че сте любопитни да разберете размера на пениса на вашия мъж, преди той даже да си съблече облеклата, медицински специалист показа, че има част от тялото, на която можете да гледате като знак.

Водещ уролог и тазов хирург в този момент изясни по какъв начин множеството способи да „ кажете “ какъв брой добре е талантлив един мъж са подправени, само че има метод да ревизирате какъв брой огромен може да е мъжкият пенис.

Класическият мит допуска, че има връзка сред размера на ръцете или краката на мъжа и размера на неговата неустрашимост, само че доктор Рена Малик сподели пред подкаста Diary of a CEO, че единственото съществено проучване на тематиката излезе с доста друга част от тялото.

Шокиращо, тя изясни: „ Има едно изследване – това е японско изследване, при което те преглеждат единствено японски мъже, тъй че има някои ограничавания – само че те мерят всички тези елементи на тялото и дължината на пениса и откриват, че дължината на носа е обвързвана с дължината на пениса...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР