Колко често сте чували изрази от сорта на: Аз съм

...
Колко често сте чували изрази от сорта на: Аз съм
Коментари Харесай

Кои са най-ужасните черти от характера на всяка зодия?

Колко постоянно сте чували изрази от сорта на: " Аз съм в неприятно въодушевление и съм по-директен, тъй като Марс е в трети дом " (например)? Много хора оправдават неприятните черти в характера си, моментните си настроения и даже несполуките в живота си с позицията на звездите. За някои неща е " отговорна " подредбата на небесните тела в сегашния миг, а в други - зодиакалният знак, под който сме родени. В тази публикация взех решение да извадя най-ужасните черти, които се приписват на всеки един зодиакален знак. 
Овен
Детински, нападателни, импулсивни – овните са първия знак на Зодиака и в случай че не работят върху себе си, могат да замязят на същинско бебе.
Телец
Мързеливи, материалистични, манипулатори – телците обичат хубавите неща в живота и в случай че не съумеят да ги имат, може да се опитат по всевъзможни други способи.
Близнаци
Клюкари, започващи доста неща и в никакъв случай не ги приключват, разсеяни – в главата на близнаци постоянно има доста неща. Ако не съумеят да се структурират и приоритизират в живота си, за Близнаците е извънредно елементарно да тръгнат по най-лесния метод: посредством връзка.
Рак
Емоционално нестабилни, придирчиви, отбранителни – когато раците не са на себе си, може да се трансфорат в извънредно дразнещи хора и най-лошото е, че в никакъв случай няма да си признаят. Не съумяват да управляват страстите си и в това време стават все по-отбранителни и вместо да одобряват предлаганата им помощ, атакуват хората.
Лъв
Егоистични, материалистични, глупави – лъвовете имат голямо сърце, само че в някои обстановки то ги заслепява и те стават глупави и хората могат да се възползват от тях.
Дева
Критични, с мислене на жертва, срамежливи – девите имат моменти, в които просто им е по-лесно да бъдат жертва и да стартират с недоволствата, нервниченето, критикуването и суперчувствителност.
Везни
Нерешителни, студени, използвачи – везните имат необикновен сексапил, който могат да употребяват непрекъснато за тяхна изгода. Те, също по този начин, не умеят да вземат решение за ежедневни обстановки, което може да докара близките до потрес.
Скорпион
Подозрителни, манипулативни, контролиращи – когато скорпионите са засегнати, те застават напълно в отбранителна позиция и нараняват всички към тях. Не умеят да се „ пуснат по течението “, би трябвало непрекъснато да управляват и знаят всичко.
Стрелец
Нестабилни, нелоялни, наивни – стрелците имат толкоз доста хрумвания и фантазии, че може нищо да не завършат. Те обичат всички хора и са толерантни, което в разнообразни обстановки, може да докара и до непочтеност.
Козирог
Амбициозни, скучни, твърдоглави – има моменти, в които за козирозите единствените значими неща в света, са кариерата и името им. Не може да се спори с Козирози – те са инатливи и със затворена вероятност за живота.
Водолей
Упорити, арогантни, неоправдателни – някои водолеи имат възприятието, че са най-прекрасните същества и всички останали са глупави и незаслужаващи.
Риби
Хаотични, комплицирани, мечтателни, страхливи, наивни, използвачи – на риби може да им е доста мъчно да живеят в този свят. Те ненавиждат сивото, скучно, практично всекидневие, тъй като душата им си спомня, че е магическа и не от този свят. Риби може да търсят умишлено или не, по-практични сътрудници и другари, които да им оказват помощ с всевъзможни ежедневни задания, с цел да не се занимават те.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР