Колко често се оплакваме, че не ни достигат сили! Не

...
Колко често се оплакваме, че не ни достигат сили! Не
Коментари Харесай

Ставите се лекуват със 120 минути ходене веднъж на три дни

Колко постоянно се оплакваме, че не ни доближават сили! Не ни доближават сили да работим, да поддържаме връзка с околните си, да прекараме свободното си време забавно и потребно за организма и душата си. Заради тази хронична отмалялост се караме с околните си, които постоянно ни афишират за мързеливи. Караме се с децата си, тъй като не ни доближава запас, с цел да поиграем с тях на игрите им. Тази наша физическа беззащитност натрупва у нас заболявания и негативна сила, която ние завихряме и стоварваме върху всички към нас. Обвиняваме ги, че не ни схващат какъв брой сме изтощени и заболели. Олег Торсунов* споделя за едно просто и елементарно избавление от дефицита на сили - ходенето пешком. 
Ако вървите 40 минути дневно - това е задоволително, с цел да се справите с настоящите си служебни отговорности. Работоспособността ви ще е естествена даже да не го вършиме всеки ден, а през ден - резултатите ще са положителни. 

Ако сте прочувствено блокирали и не можете да изразите страстите си на открито, или пък противоположното - прекомерно реактивно реагирате на нещо, което ви се е случило и имате нервен припадък - тогава би трябвало да вървите пеш 80 минути през ден. По-често не е желателно, тъй като ще се стигне до пренатоварване.
При неприятно въодушевление, отрицателна конфигурация към действителността, неодобрение от всички и всичко - би трябвало да вървите 120 минути - само че един път на три дни. Според Торсунов тази дълготрайност на разходката лекува проблеми в ставите и хипертония.
Ходене в продължение на 160 минути - един път на 4 дни предлага Торсунов при проблеми с някои вътрешни органи като черен дроб, бъбреци, сърце, яйчници, панкреас, щитовидна жлеза. Както и при меланхолия. Той предизвестява, че да, това е дълъг преход, само че в случай че вие усетите след към час и половина някакво неразположение по тялото си - там е болката, там е заболяването. Не би трябвало да се отказвате. Просто забавете малко движение, само че продължете до момента в който извървите своите 2 часа и 40 минути. Ще почувствате голямо облекчение, споделя Торсунов.
Темпото при тези оздравяващи разходки би трябвало да е безусловно обикновено - какъвто е и естественият ви ход. Локацията може да е на всички места, където релаксирате - алеи в парка, необятно незастроено място към блоковете, поляна. По-добре е, несъмнено, да е измежду природата при опция.3 часа и 20 минути един път в седмицата да е разходката при тежки ментални заболявания като Алцхаймер, епилепсия, шизофрения, предлага ведическият специалист.  
     ________________________
*Олег Генадиевич Торсунов е претендент на медицинските науки, разпространява здравословен метод на живот, създател е на неповторими оздравителни способи. Книгите му се преведени на няколко езика, чете лекции по целия свят. Издал е поредицата „ Добрите препоръки на лекар Торсунов “, отдадена на наличните и ефикасни способи за лекуване на грип, ОРЗ, ангина, бронхит, хипертония, хепатит и други публикувани болести. Другата поредност „ Законите на щастливия живот “ визира фундаменталните правила на хармоничното битие, изложени в античните трудове.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР