Колко често чувате от представителите на една или друга компания,

...
Колко често чувате от представителите на една или друга компания,
Коментари Харесай

Пътят към успеха минава през екипа

Колко постоянно чувате от представителите на една или друга компания, че ценят чиновниците си, а възприятието на задоволеност в екипа е една от най-важните цели на мениджмънта?

Повечето от нас са срещали това изказване постоянно и това е оптимистично – всеки бизнес би трябвало да се вглежда и към чиновниците си, с изключение на на открито, към пазара. Какво обаче на процедура се осъществя като отношение и начинания, ориентирани към екипите, е значителното в политиката на всяка компания.

Днес ще ви срещнем с – компания, в която 95% от основните позиции са заети от вътрешни претенденти, а отношението към екипите е доста повече от заричане.



Компанията е на българския пазар повече от 22 години, а чиновниците ѝ са повече от 800, локализирани в цялата страна. Една от отличителните черти на ПБ Лични финанси е точно отношението към хората в компанията - на екипите в нея се гледа не като на корпоративен термин, а като на същинска полезност.

Примерът за това идва от хората на висши мениджърски позиции, които знаят, че същинският водач постоянно дава образец на екипа си и го стимулира, като взе участие персонално в процесите. Затова и в бизнес, и в оперативните звена мениджърите работят дружно с екипите си във значимите за всички тематики и изключително в пиковите моменти за бизнеса.

„ Как ще подобрим потребителско преживяване? “ и „ Как ще подобрим служителското преживяване? “ пък са двата най-често задавани въпроси в компанията, когато се възнамерява въвеждането на съответна иновация.

В плановите екипи на ПБ Лични финанси са включени хора от всяка функционалност в структурата за да дадат скъпата си противоположна връзка и по този метод да усъвършенстват всяко изобретение. Това непроменяемо води до чувството, че всички в компанията работят за една обща цел, а паралелно с това разрешава на хората да опознаят всички процеси в нея. Това дава опция на всеки човек, от всеки екип, да разбере по-добре спецификата на работа на своя сътрудник и да осъзнае какъв брой значима е тя за общия резултат.

Развиването на самостоятелния потенциал и капацитет е от извънредно огромно значение за компанията, само че такова има и удовлетворението от отлично свършената работа. Мотото на ПБ Лични финанси е „ щастливи клиенти – щастливи чиновници ” и то е в действие за всеки един чиновник на компанията, животът в която е отражение на бизнеса – адаптивен, забавен и въвличащ всеки член на екипа.

И защото времето, което влагаме в другарство и прекарване, е допустимо най-добре вложеното време – освен в персонален, само че и в професионален проект – компанията постоянно провежда разнородни начинания, в които развлечението е на напред във времето.

От вътрешни шампионати по, през тематични викторини, свързани с българската история, просветеност и други, специфични, които се организират в централния офис на компанията на всеки три месеца, коледен базар и, до и с идея и образуване на, занимателните събития са наложителна част от корпоративния кодекс на компанията.

От средата на тази година пък и продължи работата си у нас с името „ ПБ Лични финанси by Postbank “ . Тази стъпка напред е следващата в тази посока за Пощенска банка, чийто блян към напредък е постоянно привързан с неизменност и динамичност, приобщавайки неповторими компании, разнообразни култури, бизнес модели, нови гении и потвърдени експерти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР