Колежката Йончева носи топчета хартия и нищо не показва, затова

...
Колежката Йончева носи топчета хартия и нищо не показва, затова
Коментари Харесай

Страшен скандал! Делян Добрев с ДОКУМЕНТИ и СНИМКИ обвини Елена Йончева във връзки с Цветан Василев, трима бизнесмени и чужди служби

Колежката Йончева носи топчета хартия и нищо не демонстрира, по тази причина аз нося документи и държа да обясня на хората какво в действителност се е случвало. Това съобщи Делян Добрев във връзка следващите обвинявания от Елена Йончева за „ Кумгейт “ в ефира на bTV.

“Ако напишете в гугъл Еелена Йончева и идете на изображения и няма една нейна фотография, половината фотоси са мои. Ние сме едно цяло. Вие чували ли сте да има нейн законопроект? Това е един пиар “, уточни той.

По думите му тя извършва една поръчка на 3 предприемачи в Хасково. „ Трима предприемачи съумяха да завладяват Хасково. Единият предприемач стои физически в стола на кмета. След като преди няколко седмици ГЕРБ си отдръпна поддръжката от кмета. Общинските съветници се явяват съпротива на ГЕРБ “, разяснява Добрев.


Той зададе и косвено няколко въпроса на Йончева:

„ Изпълнява ли поръчка на тези предприемачи, на които ГЕРБ им е бодил в очите?

Служител ли е на непознати служби?

Изпълнява ли поръчка на тези служби за моята дискредитация, с цел да не се случат някои стелки, в случай че аз съм началник на енергийната комисия? “, уточни Добрев.


Според него с помощта на госпожа Йончева е излязло, че поръчките са нещо неприятно в Хасково. Хасково реализира най-ниската цена за саниране “, посочи Добрев.

„ Тази компания, за която Йончева твърди е на брачен партньор на моя братовчедка, с който аз не съм обвързвана по закон – Даниел Гаргов. Тази компания, първата ѝ поръчка е обвързвана с община Смолян. Тази компания губи поръчка за сметопочивстване в Хасково “, сподели още той.


„ Заводът за палети. Кредитът, който е теглил моят татко е от финансова институция. Не става въпрос за някакви офшорки. Лихвата по този заем е 8%.
Баща ми е заседнал в заеми, тъй като аз не му разреших да вземе европейска дотация. Отговаря с цялото си имущество, с цел да обезпечи заема. Тя прави подстрекателство, че аз съм бил министър и по тази причина е провиснал този заем “, съобщи Добрев.

„ Г-жа Йончева за какво не направи нещо, за какво не построи нещо. Защото това, което се пробва да направи е да ме омаскари. Аз за разлика от Йончева, която живее в 340 кв., пребивавам чартърен “, сподели още той.

„ Първо аз не съм обвързвано лице, само че даже и да бях това не е нелегално. Ако ви трябват пари, къде отивате? Бащи дават заем на синовете си, братя дават заем. Ако на вас ви трябват пари, ще отидете в банка, където познавате някого, или при другар, който знаете, че може да ви помогне “, уточни още депутатът.


Той разяснява и че вдно време за всичко, което са свършили родителите, дават отговор децата. „ Аз едно време не можах да се запиша в спорт, тъй като дядо ми е лежал в Белене “, съобщи той и посъветва Йончева да свърши нещо потребно.

Добрев сподели и фотоси от предизборната акция на Йончева. „ Тя зняе ли, че този господин е лежал в затвор в Испания и какво е правил в предизборната ѝ акция в Хасково, за кой контингент е отговарял този човек, за престъпния контингент ли, попита Добрев и уточни, че сега този човек е в общинския съвет.

„ Знае ли тя, че той си е сменял три пъти имената. Последното му име е Борис Архондев “, сподели още Добрев.


„ Въпросът ми е има ли нещо Йончева с Цветан Василев. По време на предизборната акция тя живя в именията на Цветан Василев “, сподели още той и сподели фотоси на въпросния парцел.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР