Колегите от ГЕРБ трябва да се въздържат от коментари и

...
Колегите от ГЕРБ трябва да се въздържат от коментари и
Коментари Харесай

Свиленски : Служебният кабинет само за месец успя да върне модела на управление ГЕРБ-ДПС


Колегите от ГЕРБ би трябвало да се въздържат от мнения и квалификации, тъй като българите още помнят тяхното ръководство и всички нередности. Служебното държавно управление единствено за месец съумя да върне модела на ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Моля служебното държавно управление да не си разрешава да внушава на българските жители, че страната е в безпорядък и няма пари, тъй като това не е правилно. Най-силният детайл на държавното управление, което си отиде, бе общественият модел. За 12 години ръководство на ГЕРБ пенсиите бяха вдигнати със 160 лв.. Ние единствено за седем месец ги вдигнахме приблизително със 167 лв.. Това би трябвало да помнят българските жители. 

Това съобщи в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия Георги Свиленски от, който разяснява днешния брифинг на служебния министър на финансите Росица Велкова. 

" Бюджетът е гарантиран. Парите ги има. Трябва единствено да се съберат и да бъдат дадени на българските жители. Въобще не желая да разясня налудничивите хрумвания на Слави за референдум. Просто няма какво да кажа. Относно инфлацията - ясно е от кое място идва. Тя е привнесена. Може и държавното управление да е позволило някакви неточности, само че главно инфлацията пристигна извън. Служебното държавно управление не води безусловно никаква политика за преодоляване на енергийната рецесия. Не знам по какъв начин си разрешават да приказват за безпорядък. Президент, министър председател, енергиен министър би трябвало да хващат куфарите и да отиват да договарят с " Газпром ". Само по този начин ще можем да имаме предвидими доставки на газ. Ние ще седнем на диалог с всеки снабдител, който предлага ниска цена, в това число и " Газпром ", сподели още той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР