Колегите от ДПС действително са имали коледно парти, затова няма

...
Колегите от ДПС действително са имали коледно парти, затова няма
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Коледното парти на ДПС се е превърнало в бал с маски с Василев и Петков на трапезата

Колегите от Движение за права и свободи фактически са имали коледно празненство, по тази причина няма съвещание. На огромната коледна софра са участвали и ГЕРБ и Политическа партия. Доколкото разбрах коледното празненство се е трансформирало в бал с маски. Това сподели депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов в коридорите на Народното събрание, съобщи кореспондент на " Фокус ".

Ето по какъв начин е изглеждал банкетът съгласно депутатата: " Асен Василев се е маскирал на чувал, откъдето всички са теглили дарове. И еленът Рудолф е бил на това празненство. В неговата роля е бил сътрудника Мирослав Иванов. Забавлявали са се доста сериозно, по тази причина не съумяха да станат в точния момент за днешното съвещание ", счита Балабанов. 

" Вчера имаше изявен митинг от страна на опозицията, само че през днешния ден дойдохме, с цел да се приемат бюджетите за здраве, бюджета на НЗОК. Управляващите подходиха несъстоятелно, нелогично по отношение на обществото. Използвайки нощта за коледни празненсвтва, вместо да дойдат и да заседават ", безапелационен бе той.

Той разгласи, че в случай че идната седмица има съвещание за промени в Конституцията, ще забележим нов митинг от страна на Има Такъв Народ. " Не може по този комунистически и низък метод, ръководещите да се държат с останалите политически обединения и българското общество. Гласът на опозицията ще бъде чут още идната седмица, откакто Има Такъв Народ спре измененията в Конституцията. Чрез естествен, либерален митинг в пленарна зала. Като изразим гражданската си позиция, че е неприемливо такива неуместни промени от хора, които са некомпетентни да засягат най-важния закон в страната ", добави той, само че отбеляз, че ИТН няма да блокира бюджета на страната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР