Колеги, братя, сестри и близкото ви обкръжение са взели цялото

...
Колеги, братя, сестри и близкото ви обкръжение са взели цялото
Коментари Харесай

Вашият хороскоп за юни: Риби

Колеги, братя, сестри и близкото ви обграждане са взели цялото ви внимание още от предишния месец. Дали сте се отдали на пътувания с тях или на работни задължения, търпите както позитивни, по този начин и негативни страсти. Обстановката ви напряга и имате потребност леко да се откъснете от проблемите си. Именно поради това в средата на месеца отделете време, което да прекарате със фамилията си. Може да заминете някъде на отмора или просто да си останете у дома.

Обърнете внимание на здравословни проблеми, които сте пренебрегнали или с които просто не е останало време да се занимаете. Моментът е прекрасен и да помислите за някакви нови професионални вероятности.

Мариета Георгиева е една нетърпелива и любопитна жена, непрекъснато търсеща и преоткриваща себе си. Магистър е по икономическа компетентност, само че рутинността в тази сфера я кара да откри потребно и забавно занимание. Любопитството във връзка с хората и нетърпението да научава какво я чака в бъдеще я притегля към астрологията. Според Мариета астрологията просто ще ни насочва към подобаващите подходи и моменти, от които може да се възползваме. А останалото зависи от самите нас. Надява се нейните препоръки да ви оказват помощ да се възползвате пълноценно от това, което ви споделят звездите.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР