Колегата на Кубрат Пулев в тежка категория - Дилиан Уайт,

...
Колегата на Кубрат Пулев в тежка категория - Дилиан Уайт,
Коментари Харесай

Дилиан Уайт: Ако ме целунеш, ще те убия!

Колегата на Кубрат Пулев в тежка категория - Дилиан Уайт, разяснява целувката на българския боксьор по устните на репортерката Джени Суши.

След успеха си против румънеца Богдан Дину в Калифорния, Кобрата приключи изявлението с целувка. Заради това негово деяние репортерката нае адвокатката Глория Олред и изиска Световната боксова асоциация (WBA) да отнеме лиценза на Пулев. В момента той е със спрени права за щата Калифорния най-малко до чуването му на 14 май пред Атлетическата комисия. В отговор от щаба на Пулев разгласиха видео, на което се вижда по какъв начин репортерката се забавлява на празненството след мача и въпросното изявление.
Кубрат Пулев: Бих се извинил за целувката, само че обвиняванията на Равало са аморални (ВИДЕО) Боксьорът гостува в предаването "120 минути " с водещ Светослав Иванов
Уайт, който трябваше да се бие с Пулев през 2018 година, само че се отхвърли от мача, съобщи, че въпросът е прекомерно безизходен, само че разкри какво би последвало, в случай че някой кореспондент се осмели да го целуне по време на изява.

" Знаеш ли каква ще е реакцията ми? Ще те убия! Ще бъдеш пребит до гибел от Дилиан Уайт! Ще има ликвидиране по малкия екран! ", беше безапелационен боксьорът.

" Не съм служител на реда или политик и не мога да разясня тази тематика. Много дами могат да целунат, който изискат. Аз приказвам единствено за бокс, не мога да разясня какво се е случило. Доста заплетена обстановка е, мъчно е да се реши кой какво е направил ", сподели още той.

@DillianWhyte on the Kubrat Pulev kiss charges “@KuganCassius dead after kissing Dillian Whyte” pic.twitter.com/jWhFV9cDqf
— BIG DEEQ (@iamdeeq_) April 11, 2019

Уайт обмисля идващият му мач да е през юли 2019 година, единствено че противникът му още не е явен.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР