Коледно насторение е обхванало и политическите лидери, които не пропуснаха

...
Коледно насторение е обхванало и политическите лидери, които не пропуснаха
Коментари Харесай

Коледно настроение: Петков снима празничната трапеза, Нинова омеси питка, Борисов подари кученце на внуците |

Коледно насторение е обхванало и политическите водачи, които не пропуснаха да ни пожелаят радостни празници в обществените мрежи.

Премиерът Кирил Петков разгласява фотография дружно със брачната половинка си Линда и трите им дъщери на празничната софра с думите „ Честита Бъдни вечер! “

Лидерът на Българска социалистическа партия, вицепремиер и министър на стопанската система Корнелия Нинова снима видео по какъв начин меси питка в навечерието на Коледа. „ Да има здраве, успокоение, шанс и берекет във всеки дом “, написа във фейсбук обявата.



Бившият министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов на собствен ред разгласява фотография в коледната заран с внуците си. „ Тази година Бойко и Иван слушаха доста и получиха мечтаната Сара за Коледа. Весел празник на Вас и на Вашите фамилии! ”, написа той.



Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ също не пропусна да поздрави за празника:

„ Нека признакът на новото начало допре сърцата ви и донесе на вас и околните ви здраве, мир и благополучие, топлота и светлина в душите ви, естетика в живота ви! Днес – в дни на рецесии и страхове, повече от всеки път имаме потребност от вяра и единство! ”,

Съпредесдателят Атанас Атанасов сбито написа: " Честито Рождество Христово! Мир в сърцата и светлина в душите! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР