Коледният период е време за разпръскване на радост – независимо

...
Коледният период е време за разпръскване на радост – независимо
Коментари Харесай

Хората „плачат“ от безкористния коледен жест на човека за борещия се колега

Коледният интервал е време за разпространяване на наслада – без значение дали това е да се усмихнете на някого, до момента в който минавате около него на улицата, или да дарите за щедрост, в случай че вие сте в положение да го извършите.

Така че не е изненада, че хората онлайн останаха „ разплакани “, откакто чуха за безкористния жест на мъж на този празничен празник. Работникът в последна сметка спести на сътрудника си доста пари и тъга тъкмо преди 25 декември, откакто стана очевидец по какъв начин му „ сменяха гумите, до момента в който работеше “. Човекът, който е написал обявата, изясни, че са оставили автомобила му „ да стои върху пепелни блокове на паркинга “ и това е направило атмосферата изцяло неуместна - до момента в който един от продавачите не се притече на помощ.

Те се обърнаха към Reddit, с цел да обяснят: „ Той разговаряше по телефона със брачната половинка си, плачеше и се извиняваше. Той има три дребни деца вкъщи. Беше мъчно за гледане. Един от нашите продавачи стана и сподели: „ Твърде е покрай Коледа. Той се обадил н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР