Коледният дух се пренесе в Тракия, след като празничната елха

...
Коледният дух се пренесе в Тракия, след като празничната елха
Коментари Харесай

Коледният дух завладя „Тракия” с празнична елха

Коледният дух се придвижи в „ Тракия ”, откакто празничната елха озари парк „ 2019 ”.  Кметът на регион „ Тракия ”  Георги Гатев дружно с децата от ДГ „ Кремена ” възпламениха коледната елха пред погледа на над 500 пловдивчани.

Празничната стратегия бе изпълнена от малчуганите от детска градина „ Кремена ”, като напълно бе направена от директората Борислава Бакалова.  Вълнение провокира и 7-годишната Катрин Найденова от СУ „ Патриарх Евтимий ”, която рецитира стихотворението „ Молитва ” на Иван Вазов.

„ Със запалването на елхата даваме начало на Коледните и Новогодишни празници. Искам да благодаря на децата за страхотната стратегия, като им пощадявам по-често да са на тази сцена, а за какво не и на по-голяма.Като родител на 6-годишно дете, желая да се обърна към всички родители, чиито бяха на сцената – може да сте горди с тях! Специално желая да благодаря и на чиновниците в районната администрация, без които този празник нямаше да е вероятен ”, сподели Георги Гатев.

Той пожела здраве, благополучие и шанс на тракийци, като даде поръчка за още доста позитивни начинания в празничния месец. В парк „ 2019 ” ще има и коледен базар, който  ще отвори врати  на  20 декември.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР