Коледният базар на София тази година ще е на площад

...
Коледният базар на София тази година ще е на площад
Коментари Харесай

Коледен базар в София на площад Славейков, фермерски - пред Съдебната палата |

Коледният базар на София тази година ще е на площад " Славейков ", а за пешеходната зона пред Съдебната палата е очакван фермерски пазар, който в бъдеще ще стане седмичен. 

Това заяви направлението на основния проектант Здравко Здравков на страницата си във фейсбук. Всички обществени пространства в столицата ще се употребяват за разлини тематични събития, прецизират от НАГ.

Целта е да бъдат разпознати от жителите и гостите на София като място за обществен живот, просвета и занимания. 

Тази Коледа при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения на площад “Славейков ” под егидата на кмета на столицата Йорданка Фандъкова от общинското сдружение “Пазари Юг ” ЕАД ще бъде проведен коледен базар по образеца на огромните европейки столици. На площада ще бъдат ситуирани дървени къщички с богата декорация, зона за развлечение, ъгъл за Дядо Коледа и огромна коледна елха. Ще се оферират храни, питиета и разнообразни сувенири. За положителното настроени за посетителите е планувана културна стратегия. 

През годините “Пазари Юг ” ЕАД натрупа огромен опит в организирането на разнообразни сполучливи събития в София, Любляна, Виена и Братислава. Дружеството стопанисва пазарните площадки „ Красно село ", „ Иван Вазов " и „ Борово ". Основната активност на „ Пазари Юг " ЕАД е стопанисване, поддържане и отдаване под наем на открити и закрити търговски площи и уреди. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР